in

AdorAdor OMGOMG

Mihail va cânta la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume

Mihail va cânta la Glastonbury

Mihail, artistul cunsocut pentru hituri precum „Mă ucide ea”, „Who You Are” sau „Dorul mă ia”, a fost invitat să cânte la Glastonbury – unul dintre cele mai mari și prestigioase festivaluri din lume.

Artistul va susține două recitaluri în cadrul festivalului, în zilele de joi și sâmbătă.

Printe cei ce se află anul acesta pe line-up se numără artiști precum Coldplay, Dua Lipa, SZA, Avril Lavigne și Camila Cabello, iar de-a lungul anilor, scena festivalului a găzduit cele mai mari nume din toate genurile muzicale, de la The Rolling Stones, Elton John și Metallica, până la Beyonce, Jay-Z, Oasis, Radiohead și Arctic Monkeys.

Line-up Glastonbury Festival 2024

Despre Mihail

Cu peste 180 de milioane de stream-uri/vizualizări, Mihail poate fi considerat unul dintre puținii artiști experimentali care au reușit să se bucure de succes mainstream. Cu un sound eclectic, îmbinând influențe pop și funk cu alternative și electronică, Mihail a cucerit scena locală cu hiturile „Mă ucide ea” și „Who You Are”, trecând apoi granița spre Italia, Spania și Polonia. A obținut un loc pe afișul prestigiosului Concert de Crăciun de la Vatican, a primit Premiul „Top of the top” al Festivalului Sopot (PL), a câștigat discul de platină și a avut cel mai de succes hit internațional din Italia, toate acestea înainte de a se retrage într-o cabană, în pădure, timp de nouă luni, pentru a lucra la albumul său de debut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

„Ora de Educație Rutieră - Via Creative”

Ora de Educație Rutieră – Via Creative, proiectul ambițios a ajuns la 6000 de elevi din 30 de școli din România

Ce trebuie să știi înainte de a-ți achiziționa prima casă. Află ce recomandă experții de la VinziCasa

Ce trebuie să știi înainte de a-ți achiziționa prima casă. Află ce recomandă experții de la VinziCasa