in

AdorAdor OMGOMG

Miercurea e sărbătoare la Mița Biciclista. Vezi ce eveniment cultural are loc săptămâna aceasta

Fiecare miercuri la Mița Biciclista devine o experiență de neuitat, iar ziua de astăzi nu face excepție! Echipa de la Mița, împreună cu invitatul select al acestei ediții, îți pregătesc o seară cu adevărat specială, în care locul își deschide ușile pentru a aduna laolaltă oameni pasionați și povești fascinante.

Participanții vor fi însoțiți de sunetele fermecătoare ale harpei celtice, interpretate magistral de invitatul special, Evelina Andrieș.

Pentru a amplifica atmosfera unică,ești invitat să te bucuri și de un cocktail exclusiv, specialitatea săptămânii, care, în acest caz, este SAVE TONIGHT, un amestec rafinat de lichior Maraschino, Campari, Johnnie Walker Black Label, Talisker și Choco Bitters. Cu fiecare înghițitură, vei simți cum magia serii prinde contur.

Mița și echipa te așteaptă cu brațele deschise azi, 15 noiembrie, până la ora 24:00, la adresa Strada Biserica Amzei, 9. Harpa celtică va începe să își dezvăluie notele încântătoare la 20:30, cu o repriză suplimentară la 21:30.

Așadar, fă-ți planurile pe azi și pregătește-te pentru o seară specială, unde muzica și băuturile alese cu grijă se îmbină pentru a crea amintiri memorabile. Nu rata ocazia de a te bucura de o atmosferă aparte la Mița Biciclista. Astăzi și în fiecare zi de miercuri.

See you there!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Noua obsesie a fanilor Lorenei Vișan: stilul vestimentar al mamei sale. Multă lume îi spune influenceriței că mama ei se îmbracă mai bine decât ea. Tu ce părere ai?

Momente amuzante pe Instagram cu Diana Sar 😂