in ,

OMGOMG

MIAMI BICI se întoarce în cinema cu partea a doua 🍿

Hi, dear Gen Z reader!🧚‍♀

BIG NEWS😮

Filmul Miami Bici se întoarce în forță cu o a doua parte în cinematografele din toată țara. Din 24 noiembrie te vei putea bucura, DOAR în cinema, de peripețiile amuzante ale lui Ion (Matei Dima) și Bilă (Codin Maticiuc) în Los Angeles.

Short Recap: Primul film spune povestea a doi tineri, Ion (Matei Dima) și Ilie, care pleacă în toiul iernii dintr-un orășel obscur din România pentru a se îmbogăți în America. În căutarea visului american, cele două personaje principale ajung involuntar în situații problematice, afaceri dubioase și lupte de supraviețuire.

Miami Bici 1? Un real succes pentru tot ceea ce înseamnă filmul independent în România. Lansat în 2020, a fost cel mai vizionat film în cinemtografe timp de trei săptămâni consecutive și a încasat peste 2.500.000$ în box office.

Cel de-al doilea film? Este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, iar prognoza se anunță la fel de răsunătoare ca a primei părți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bromania (@bromania)

Surpriza incendiară?😱

O colaborare neașteptată între Theo Rose și Irina Rimes. Cele două cântărețe au scos împreună o melodia Stinge luminile, special pentru coloana sonoră a filmului. Mai multe detalii despre colaborare îți oferim chiar aici.

Soo, no bad blood between Irina and Theo, așa cum se specula în mediul online.

Ce spui? 24 noiembrie la Miami Bici 2? See you there!

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.🥤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

UGG Dupes: oare pot fi o investiție mai bună decât cele originale? Aleksandra Lazaruss ne dă verdictul

Andreea Corb îți prezintă noua oportunitate de dezvoltare a competențelor digitale, lansată de TikTok. Vezi despre ce e vorba