in ,

AdorAdor

Totul despre MGL: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre MGL_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

MGL este un artist de muzică trap care a atins publicul larg, în special cel tânăr. Acesta s-a născut și a crescut în Galați și a fost inspirat de muzica rapperului american Pop Smoke.

În acest articol vom afla totul despre MGL, de la cine este până la care e numele lui real, ce vârstă are și cum arată astăzi cariera tânărului artist muzical.

Hai să aflăm împreună totul despre MGL!

Cine este MGL?

După cum am spus mai sus, MGL este un artist muzical de trap care a prins foarte bine în rândul tinerilor.

Acesta a debutat la începutul anului 2021 cu o melodie despre orașul lui natal care se numește, bineînțeles, „Galați”. MGL a reușit să se facă remarcat la nivel național în lumea hip-hopului românesc, abordând un stil de drill new-yorkez. În urma succesului acestei piese, a urmat și un remix al ei, lansat la casa de discuri „Seek Music”, în colaborare cu regretatul Nosfe.

Spre finalul acelui an, puștiul a lansat și melodia „Cine te crezi?” care a reușit să ajungă la urechile a 150.000 de români la mai puțin de o lună de la lansare. Aceasta a intrat rapid în „Top 100 Songs România”.

Care este numele real al lui MGL?

După cum se vede asta destul de clar, MGL este un pseudonim ori, mai bine zis, un acronim. MGL este prescurtarea numelui său real, adică Mătăsaru George Leonard.

Acesta a intrat în muzica românească în 2017, dar s-a făcut cunoscut, după cum am zis deja, în 2021.

Ce vârstă are artistul?

MGL sau Mătăsaru George Leonard s-a născut 6 februarie și are 23 de ani. În cazul ăn care ești un fan al astrologiei, trebuie să știi că acesta este zodia Vărsător.

Tu îți împarți ziua de naștere cu el? Spune-ne pe „Ai un Pont?”.

Cum arată cariera lui MGL astăzi?

MGL a reușit să se dezvolte din punct de vedere profesional în ultimii ani, lansând piesă după piesă. Mai mult decât atât, acesta nu a lipsit de la festivalurile de muzică, ajungând să aibă concerte în multe orașe ale țării.

Artistul s-a remarcat și datorită colaborărilor pe care le-a avut cu mulți artiști din România. Printre colaborările pe care le-a avut, se numără nume mari din industria muzicii, inclusiv regretatul Nosfe, Rava, IDK, Bvcovia și Swisher.

@mgl_official

Caut un răspuns… 🙄 #mglthegoat #fy #fyp

♬ sunet original – M.G.L.

Este de remarcat și faptul că tânărul trapper a interpretat și piese pentru coloana sonoră a unor cunoscute producții din industria cinematografică românească.

Una din cele mai recente melodii lansate, care se numește „ZERO”, a strâns un număr impresionant de peste 1,6 milioane de vizualizări în doar o lună de la debut. Videoclipul a fost filmat alături de celebra vedetă Ramona Olaru.

Mai mult decât atât, nu este doar un simplu cântăreț de muzică trap. Acesta poate fi catalogat și ca un soi de creator de conținut, fiind deosebit de activ pe rețelele sociale. De exemplu, pe YouTube a strâns o bază de 293 de mii de abonați, în timp ce pe Instagram este urmărit de 144 de mii de români.

@mgl_official

Dă repost la asta frate, nu e nevoie să-i dai tag, oricum se simte. #mglthegoat #fy #fyp

♬ sunet original – M.G.L.

Bineînțeles, nu lipsește nici de pe TikTok, unde are aproape 300 de mii de urmăritori. Dacă îți place muzica trap, atunci caută-l și dă-i un follow.

Ai și alte vedete preferate din România despre care vrei să citești în revistă? Ei bine, scrie-ne pe „Ai un Pont” și dă-ne un mesaj pe Insta, Facebook sau TikTok, iar noi îl vom avea în vedere. Cum ți se pare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Andrei Ciocîrlan: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Andrei Ciocîrlan: Cine este, Vârstă și Carieră

ce-inseamna-wtf-in-mesaje-whatsapp-insta-si-altele

Ce înseamnă WTF în mesaje, Whatsapp, Insta și altele