in ,

AdorAdor

Merită Dyson-ul suma exorbitantă pe care o investim în el? Vezi ce spune Claudia Preduca despre produs

Dyson Airwrap a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate și lăudate produse de pe piață în ultimul an. Această bijuterie tehnologică a reușit să creeze o adevărată nebunie în rândul pasionaților de îngrijire și stilizare a părului. Dar să vedem ce spune Claudia Preduca despre el.

Claudia, cunoscută pentru aprecierea sa față de produsele de înfrumusețare și stilizare, și-a împărtășit recent părerea despre Dyson Airwrap într-un TikTok.

Iată ce ne-a dezvăluit ea.

@claudia28xo sunt curioasa daca o sa observ vreo diferenta🫣/ instagram: claudiapreduca / #dysonairwrap #testezproduse ♬ original sound – Claudia Preduca

Claudia a fost înnebunită după culoarea aparatului și entuziasmată de accesoriile pentru ondulat. Ea a subliniat că este o soluție excelentă pentru a-și menține părul sănătos, evitând utilizarea frecventă a plăcii sau ondulatorului.

Hard to figure it out?

Cu toate acestea, în stilul său caracteristic sincer, Claudia a recunoscut că a avut unele dificultăți la început în a înțelege cum să folosească dispozitivul. Cu puțină răbdare și perseverență, a reușit să obțină niște bucle de invidiat.

Verdictul

Impresia finală? Claudia a afirmat că este extrem de încântată de produs, mai ales pentru că îi permite să obțină rezultate impresionante în privința stilizării părului, în timp ce și protejează sănătatea acestuia.

Deci, Dyson Airwrap a prins cu succes atenția și inima influencerului și nu numai. Acest dispozitiv este cu siguranță o alegere inteligentă pentru oricine dorește un păr aranjat, dar și sănătos.

Tu l-ai încerca? Împărtășește-ne aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 3 noiembrie?

Mâncarea preferată a lui Faiăr? Falefelul! 🥘