in ,

OMGOMG

Totul despre MaxINFINITE: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră, Relație

Citind acest articol vei descoperi câteva detalii despre gamerul român MaxINFINITE!

Totul despre MaxINFINITE

Cu o experiență de zece ani în YouTube-ul românesc, MaxINFINITE este cunoscut drept unul dintre cei mai de seamă gameri din România. Acesta, pe parcursul timpului, și-a găsit curajul de a se reorienta către un alt tip de public țintă, și de a-și restructura întregul conținut de pe YouTube.

Citind acest articol, vei descoperi câteva detalii despre viața gamerului care a avut curajul să-și regândească și să-și restructureze întreaga carieră.

Cine este MaxINFINITE?

Daniel Maximilian, cunoscut sub numele de MaxINFINITE, se descrie a fi un entertainer, vlogger și gamer, în vârstă de 33 de ani, din Bacău. De asemenea, tânărul youtuber s-a născut în data de 19 Ianuarie, iar acest lucru ne indică faptul ca este zodia capricorn.

El s-a consacrat în lumea internetului românesc, făcând sesiuni de gaming pe YouTube, și creând conținut, abordând unele dintre cele mai renumite jocuri ale perioadei respective, precum GTA, The Forest, Wasteland, DayZ, The Sims, jocuri indie, și multe altele.

Printre pasiunile lui, știm despre acesta că este un mare iubitor de animale, fiind în special, un mare fan al pisicilor. Drept dovadă, a luat în grijă o pisică foarte drăgălașă și pufoasă, pe care nu ezită să o posteze pe contul personal de Instagram.

Totul despre MaxINFINITE

Sursă Imagine Google

Cariera lui MaxINFINITE

Acesta și-a început cariera de youtuber încă din anul 2014, când a început să posteze sesiuni de MineCraft. Acest lucru a stârnit un val covârșitor de interes venit din partea tinerilor jucători din întreaga țară. Acela a fost doar începutul.

Odată ce a început să abordeze și alte tipuri de jocuri, numărul subscriberilor pasionați de jocurile online, dar și de conținutul creat de acesta, continua să crească semnificativ.

Devenind atât de renumit în lumea gamingului,  colaborările în această direcție au început să apară, dându-i acestuia posibilitatea de a oferi subscriberilor lui recompense drept mulțumire pentru întreaga susținere.

Un pas important în cariera lui, a fost momentul în care a decis să-și continue cariera din mediul online, reorientându-se înspre un alt tip de grup țintă. Astfel, conținutul lui a devenit unul dedicat copiilor, abordând jocuri de copii, dar și o înfățișare diferită și friendly, utilizând și un limbaj specific copiilor.

Cum stă MaxINFINITE pe Social Media?

Chiar și astăzi, după 10 ani, platforma de suflet a lui MaxINFINITE, continuă să fie YouTube. Aici, youtuberul postează zilnic conținut, iar toate videoclipurile lui ajung în medie la 45k vizualizări. Canalul lui de YouTube este deja cunoscut în comunitate ca fiind unul dintre cele mai urmărite canale de gaming, bucurându-se în prezent de 3.36 milioane subscribers.

Pe platforma Instagram, el abordează o atitudine discretă și misterioasă, însă dacă ești dornic să vezi un gram de drăgălășenie, postările lui de pe Instagram sunt pline de imagini cu pisica lui. Aici este urmărit de de aproximativ 358k followeri.

La fel ca și în cazul multor gameri români, acesta are un shop online, numit MaxInfinite Official Shop, unde găsești o gamă variată de hanorace, tricouri, borsete, ghiozdane, căni, și multe altele, care au incorporate  simbolul specific cu șoricei, pe care MaxINFINITE îl utilizează, dar și autograful acestuia.

Totul despre MaxINFINITE

Sursă Imagine Google

Relația lui MaxINFINITE

MaxINFINITE, se află într-o relație de lungă durată cu creatoarea de conținut, cunoscută pe YouTube sub numele de Pisica Miau Miau. Aceasta s-a consacrat și ea făcând conținut de tip gaming, devenind și mai vizibilă în urma colaborărilor pe care le are împreună cu MaxINFINITE.

La fel ca și iubitul ei, Pisica Miau Miau, este urmărită de un număr mare de oameni pe YouTube, având în prezent aproximativ 1.47 milioane subscribers.

Aceasta la rândul ei, s-a reorientat către un tip de conținut dedicat exclusiv copiilor.

Totul despre MaxINFINITE

Sursă Imagine Google

Pentru mai multe ponturi, aștept mesajul tău aici! 💪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Mihaela Bilic: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Mihaela Bilic: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Mădălina Badea: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Mădălina Badea: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație