in ,

Totul despre Marius Elisei: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Marius Elisei: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Marius Elisei s-a făcut remarcat, întâi de toate, în presa din România, deoarece a fost căsătorit cu Oana Roman, fiica politicianului Petre Roman.

Cine este Marius Elisei?

Tânăr și chipeș, Marius Elisei a strălucit la fiecare eveniment la care a fost surprins de paparazzi, care au imortalizat de fiecare dată prezența sa carismatică.

Ce vârstă are Marius Elisei?

Marius Elisei are vârsta de 36 de ani. Este un bărbat tânăr, frumos și urmărit de numeroși fani pe rețelele de socializare deși nimeni nu deține informații prea multe cu privire la viața sa privată în afară de ceea ce privește căsătoria sa cu Oana Roman. Pare că Marius nu s-a făcut remarcat prin nimic altceva înainte de căsnicia atât de mediatizată cu Oana Roman.

Biografia lui Marius Elisei

Viața amoroasă a lui Marius Elisei a fost în lumina reflectoarelor mai mereu. Căsătoria cu Oana Roman i-a adus o fiică, pe Isabela, dar căsnicia a venit la pachet cu o cascadă de scandaluri care au fost extrem de expuse în presa mondenă din România. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat și nu au făcut-o numai o dată fiindcă la un moment dat cei doi mai dăduseră relației o șansă și s-au căsătorit în cele din urmă pentru a doua oară. Se pare că nu a funcționat, după cum o spun vorbele din popor, nici ciorba reîncălzită.

Acum, tânărul Marius Elisei este deja într-o nouă relație, cu Gabriela Elena Băcinică. Aceasta este cu trei ani mai mare decât el și frumoasa iubită lucrează în domeniul medical. Internauții au fost șocați atunci când i-au văzut lui Marius Elisei noile fotografii cu actuala iubită, pe rețelele de socializare. Foarte mulți urmăritori au postat comentarii în care au spus că noua sa iubită este doar o variantă mai slabă și mai tânără a fostei soții, Oana Roman.

Cariera lui Marius Elisei

Datorită căsniciei cu Oana Roman, Marius Elisei nu prea a fost nevoit să muncească. Înainte de această relație, el a lucrat la o firmă de avocatură, dar nu se știe dacă avea sau nu studii superioare, chiar dacă acestea ar fi fost obligatorii pentru postul respectiv. De asemenea, marius Elisei mai lucrase ca șofer pentru o florărie din capitală înainte de a fi într-o relație cu Oana Roman.

S-a implicat și în afacerea fostei soții, care consta într-un business cu piese vestimentare online, iar la vremea aceea Oana Roman părea tare încântată de sprijinul pe care Marius Elisei îl aducea afacerii sale. Vedeta declara la vremea aceea că ideile de promovare și campaniile de marketing veneau de la Marius, datorită pregătirii sale dobândite în facultate. Așadar, poate că zvonurile care circulau și care puneau la îndoială studiile superioare ale bărbatului nu sunt neapărat adevărate.

În prezent, Marius este șofer de Uber, unde anumite surse spun despre el că oferă servicii de calitate. Drept urmare, el demonstrează că poate să facă bani fără să depindă financiar de cineva, iar din ceea ce spune, nu câștigă deloc rău ca șofer Uber.

Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar fostul Oanei Roman, despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat o zi frumoasă. Este șofer de top, cu nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor, a declarat pentru Click! cineva care i-a fost client.

Tu știai cine este Marius până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Adryana Oltean: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Adryana Oltean: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Nadina Ioana: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Nadina Ioana: Cine este, vârsta, biografia, cariera