in

OMGOMG

Mario Fresh: dragoste în tonuri de roșu în noul EP intitulat „red.”

Mario Fresh dragoste în tonuri de roșu în noul EP intitulat „red.”

Am fost ieri prin curtea ta, și-am cumpărat câteva flori…

EP-ul ,,red.”, marca Mario Fresh, își găsește inspirația în pasiunea și intensitatea culorii roșii, reflectând emoțiile puternice si trăirile profunde asociate cu poveștile de iubire care își lasă amprenta asupra noastră. Pentru a intra în universul „red.” dați un play albumului și lăsați-vă duși de val. Enjoy!

Piesele incluse pe albumul „red.” au fost scrise de Mario Fresh, alături de compozitori precum Paul Iorga, RENVTØ, Calinacho, Ștefan Costea, MGL, YNY Sebi și Dorian. Producția a fost realizată de Paul Iorga și RENVTØ.

„Planificam să lansăm EP-ul „red.” de ceva vreme, dar momentul său a sosit mai devreme decât anticipasem. Aveam această mini-colecție de sentimente pe care ne doream să o împărtășim cât mai curând posibil. Scopul meu a fost să subliniez importanța emoțiilor, chiar și în mijlocul agitației și superficialității pe care le întâlnim în jurul nostru.

Le sunt recunoscător artiștilor care au contribuit la acest proiect și au sprijinit aceste piese, pentru că astfel am reușit să aducem acest EP într-o alta direcție fata de cea cu care erau obișnuiți oamenii. Aștept cu nerăbdare reacțiile oamenilor și sper ca fiecare piesă să îi poarte în același univers.”

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști și compozitori ai momentului în România. În 2023, artistul a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Ai fost”, alături de Alina Eremia, care a devenit și cea mai ascultată piesă a anului de pe radio, „Necesar” alături de RENVTØ, „Și ce dacă”, care încă se bucură de succes și este în Top 10 Media Forest.

În luna mai a anului trecut, Mario a lansat EP-ul „Brokoto”, alături de RENVTØ, care conține patru cântece: „Pasiunea mea” (feat. Calinacho), „ROGNT” (feat. Marko Glass), „Dance or nah” și „Pata” (feat. Smiley).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Aerozen_ Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Aerozen: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Dan Bălan și Irina Rimes cuceresc orice inimă cu piesa - „Ultima noapte”

Dan Bălan și Irina Rimes cuceresc orice inimă cu piesa „Ultima noapte”