in ,

AdorAdor

Totul despre Mario Fresh: Cine este, Nume real, Relație și Carieră

Descoperă acum ce „e necesar” să știi despre unul dintre cei mai muncitori și cool cântăreți ai tinerei generații, Mario Fresh!

Pe Mario Fresh îl recomandă vocea seducătoare, firea muncitoare și pasiunea nebună pentru muzică. Cântăreț și compozitor, Mario a știut încă de la o vârstă fragedă că își dorește să își audă melodiile la radio. Anii au trecut, iar el a devenit unul dintre cei mai fresh cântăreți din sfera pop, care scoate hit după hit.

Cine este Mario Fresh?

Mario Fresh este unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți cântăreți care au reușit să cucerească topurile muzicale din România. Apreciat pentru talentul său incontestabil, Mario a început să cânte de la o vârstă fragedă, dar calitățile care i-au adus succesul de astăzi au fost dedicarea, perseverența și „un gram de noroc”.

Ce vârstă are Mario Fresh?

Mario are în prezent vârsta de 24 de ani, fiind născut pe 9 august 1999, sub zodia Leu, în Iași.

Care este numele real al lui Mario Fresh?

Numele său din buletin este Mario Gălățanu. El vine dintr-o familie modestă din Moldova, părinții săi, Claudia și Mihai având o afacere locală, o pizzerie. Are și o soră mai mare cu 3 ani pe care o îndrăgește foarte mult.

Cu cine este într-o relație Mario Fresh?

Statusul relațional al lui Mario nu a fost niciodată ascuns, el având numeroase apariții online și offline cu actuala sa parteneră, Alexia Eram. Una dintre cele mai longevive relații din tânăra generație de artiști, cei doi s-au cuplat în vara anului 2016, împlinind 8 ani de relație anul acesta.

Sursă imagini: @mariofresh

Prima dată când s-au cunoscut, a fost chiar la petrecerea de 15 ani a Alexiei, ea fiind o mare fană a artistului la început de drum. Din ceea ce a menționat Alexia, ea încă este o fană a iubitului ei.

Chiar dacă pare o iubire ruptă din filme, el artistul și ea fiica unei personalități publice, Andreea Esca, relația lor a avut numeroase suișuri și coborâșuri. S-au cuplat la o vârstă fragedă și împărtășesc multe pasiuni comune, cum ar fi cea pentru călătorie, printre ultimele lor destinații fiind chiar Bali, dar au avut și multe momente critice, cum a fost ultima lor despărțire.

„Am învățat că suntem dependenți unul de celălalt. (…) Mi-am dat seama
că o iubesc cu adevărat, și ea pe mine. E mai frumos să avem o relație decât să ne despărțim ca niște proști, și de-asta ne-am împăcat.” – împărtășea Mario

În momentul de față, Alexia este una dintre cele mai importante persoane din viața lui Mario, și întrebat în repetate rânduri dacă vrea să o ceară, acesta a răspuns că își dorește în viitor. Ceea ce este cert, cei doi se vizualizează împreună în următoarea perioadă.

Cum arată ascensiunea profesională a lui Mario Fresh?

Numeroase publicații au specificat că Mario a început să cânte de la vârsta de cinci ani. Bunica lui i-a remarcat talentul, cântând alături de ea numeroase melodii, cum ar fi „Iarba verde de acasă”, și i-a încurajat pe părinții lui să-l dea la ore de canto.

La șapte ani a început să participe la numeroase concursuri și festivaluri de muzică ușoară atât din România, cât și din afară. Iar, în 2009, Mario a câștigat premiul I Ia Festivalul Cerbul de Aur junior și la Festivalul Mamaia Copiilor. Fiind hotărât că vrea să devină cântăreț, acesta a participat și la emisiunea „Românii au talent”. După terminarea show-ului și numeroase insistențe din partea lui, Mario a început să colaboreze cu Smiley, iar apoi cu Alex Velea:

„Gândește-te că îi suna de 15-20 de ori zilnic. Oamenii cred că au înnebunit. Nu mai știau cum să scape de mine.” – mărturisea Mario la podcastul lui Damian Drăghici

La doar 14 ani, Alex Velea îl ia sub aripa lui, iar Mario se mută la București pentru a-și continua parcursul muzical. În aceeași perioadă, în colaborare cu HaHaHa Production, lansează piesa „N-ai școală…e nasol”, care a adunat până în prezent 11 milioane de vizualizări pe Youtube.

Mentorul său i-a fost vreme de câțiva ani Alex Velea, iar Mario a locuit lui alături de Lino Golden. În 2019, fondează împreună cu Alex Velea, Lino Golden și Rashid, trupa Golden Gang, cu care a lansat albumului „10 din 10”. Tot în 2019, Mario lansează hitul „Solo”, produsă de Golden Gang, care a fost o melodie extrem de îndrăgită la momentul respectiv.

În prezent, Mario nu mai colaborează cu Alex Velea, iar din ceea ce se speculează relația lor nu s-a încheiat în termeni foarte buni, neînțelegându-se în mod clar motivele care i-au distanțat. Cu toate acestea, Mario a continuat să își urmeze pasiunea și să muncească pentru visul său, lansând numeroase piese care au prins foarte bine la radio, cum ar fi: „În alte vieți”, în colaborare cu EMAA, sau „E necesar”, alături de Renvtø.

Mario Fresh, prea freesh

Sursă imagini: @mariofresh

Cum stă Mario Fresh la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Satoshi lansează „Diferențe” - prima piesă alături de Global Records

Satoshi lansează „Diferențe” – prima piesă alături de Global Records

Totul despre Alexia Eram: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Alexia Eram: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră