in ,

OMGOMG

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu celebrează 4 ani de relație! Vezi unde

Marilu Dobrescu, influencerița nonconformistă, și partenerul ei de viață, Iustin Petrescu, au sărbătorit recent 4 ani de relație, iar modul în care au ales să marcheze această aniversare este cu adevărat remarcabil.

Unde s-au dus Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu?

Cei doi îndrăgostiți, cunoscuți pentru călătoriile lor aventuroase și prezența constantă a celor doi căței adorabili, Bazoo și Dusty, au ales să petreacă această ocazie specială în Norvegia.

Marilu a dezvăluit momentul cu o postare emoționantă pe Instagram, însoțită de un filmuleț în care cei doi dansează la fereastra camerei, undeva în peisajul idilic al Norvegiei.

Descrierea simplă, dar plină de afecțiune, a filmulețului a stârnit curiozitatea și bucuria fanilor lor.

Filmulețul și descrierea emoționantă a influenceriței

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

 

„4 ani de noi 🤍 Nu stim cand au trecut, deci inseamna ca facem ce facem tare bine. La multi ani, iubire 🕰️🌏,” a scris Marilu în descrierea postării sale, adăugând un emoji în formă de inimă și un glob pământesc pentru a sublinia călătoriile lor neobosite prin lume.

Cei doi au fost mereu cunoscuți pentru alegerea lor neconvențională în ceea ce privește modul în care își sărbătoresc momentele speciale, iar aniversarea celor 4 ani de relație nu face excepție.

De ce au ales cel mai bun loc dintre toate?

Norvegia, cu peisajele sale pitorești și atmosfera romantică, a fost alegerea perfectă pentru a marca această etapă importantă în viața lor.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu continuă să își surprindă și să încânte comunitatea lor online, aducând mereu ceva nou și autentic în cadrul relației lor.

Aniversarea celor 4 ani de iubire și călătorii este doar o altă dovadă că, pentru aceștia, fiecare moment este o aventură minunată.

We love thme și ne bucurăm teribil pentru ei! Tu ce spui?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în ianuarie 2024? Descoperă clasamentul GLOBAL complet

Lorena Șerban împărtășește ce a învățat despre relații și băieți până la vârsta de 25 de ani