in ,

OMGOMG AdorAdor

Marilu Dobrescu ne dezvăluie planurile sale pentru viitoarea ei casă. Vezi în ce stadiu se află acum șantierul și cum sunt programate să arate toate camerele din casă

Marilu Dobrescu, cunoscută pentru prezența sa vibrantă și entuziasmul său contagios, își construiește casa visurilor, iar fanii săi au parte de o călătorie captivantă alături de ea.

Fiecare detaliu al proiectului este dezvăluit cu bucurie, iar Marilu ține la curent comunitatea sa prin intermediul rețelelor sociale.

Recent, aceasta a încântat fanii cu un video pe contul său de TikTok, oferindu-le o oportunitatea de a arunca o privire la ideile finale pentru fiecare cameră a noii locuințe. Într-un stil autentic și plin de energie, Marilu a explicat transformările și conceptele pe care le propune pentru fiecare spațiu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

De la intrarea principală, care promite să fie o replică fidelă a unei imagini care a captivat-o, până la living, unde se vor regăsi canapele joase și hippy, și mai departe în dormitoare, unde lumina caldă și decorul visător vor crea atmosfera perfectă pentru relaxare, Marilu ne plimbă, cu ajutorul imaginației, prin întregul său cămin.

Proiectul său nu este doar despre construcția unei case, ci și despre crearea unei experiențe unice și personale pentru ea și partenerul său, Iustin.

Ideile lor neconvenționale, precum utilizarea de tablouri ciudate și elemente inedite în design, reflectă personalitatea lor și dorința de a face casa un loc autentic și personal, plin de energie pozitivă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

Un moment special în cadrul proiectului, al casei este camera destinată viitorului membru al familiei, un loc pregătit cu grijă și atenție pentru a oferi celui mic un mediu confortabil și plin de bucurie. Marilu împărtășește că vrea ca fiecare colțișor al casei să spună o poveste, să inspire și să aducă un zâmbet pe fețele celor care o vor vizita.

@mariludobrescu In mai putin de un an estimam ca o sa fie totul gata, ABIA ASTEPT! Va luam cu noi la fiecare pas 😁 insta @mariludobrescu #fyp ♬ original sound – Marilu Dobrescu

Fanii sunt cu ochii pe evoluția proiectului, iar Marilu Dobrescu nu ezită să împărtășească fiecare etapă a acestei călătorii incredibile.

În curând, casa lor visurilor va prinde viață, iar această aventură plină de culoare și creativitate va rămâne în amintirea tuturor celor care o urmăresc pe Marilu în această călătorie inedită către casa perfectă. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lorena Vișan și iubitul ei au strălucit pentru lansarea HM&Rabanne. Check them out! ✨

Cine are ziua de naștere pe 5 decembrie?