in ,

AdorAdor OMGOMG

Marilu și Iustin și-au petrecut începutul anului în Norvegia 🤍

And we couldn’t love them more!

Cuplul adorabil Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au renunțat la agitația cotidiană și au ales să-și petreacă vacanța într-un mod cu adevărat neobișnuit – la Polul Nord! Cu toate că nu au ajuns chiar la capătul lumii, nu sunt nici foarte departe de el. Cei doi se află în prezent într-o cabană retrasă în satul Austbygd, provincia Telemark, din Norvegia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

După o călătorie pitorească prin Danemarca și Suedia, Marilu și Iustin s-au instalat într-o cabană izolată, înconjurați doar de zăpadă, liniște și doi prieteni necuvântători adorabili. Marilu a împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare fragmente din această escapadă nordică, dezvăluind o poveste fermecătoare despre viața lor departe de agitația vieții urbane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

Cabana lor funcționează exclusiv pe energie solară, iar căldura este asigurată de un șemineu alimentat cu lemne. Deși poate părea neconvențional pentru unii, atmosfera rústică și romantică a cabanei pare să-i încânte pe cei doi aventurieri. Marilu ne-a și luat cu ea într-o mică excursie virtuală în jurul cabanei, arătându-ne fragmente din viața lor polară și dezvăluind pe Instagram povestea lor cu totul fascinantă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

Ceea ce le place cel mai mult celor doi exploratori este izolarea totală.

Cel mai apropiat magazin este la aproximativ 30 de minute distanță cu mașina, iar cel mai apropiat oraș este la mai bine de o oră de condus. Marilu se bucură de această singurătate și spune că, paradoxal, se simte mai în siguranță datorită distanței de așezările umane.

Norvegia și țările nordice în general sunt cunoscute pentru siguranța lor, iar această aventură polară pare să fie o experiență de neuitat pentru cei doi călători curajoși. Marilu a creat chiar și câteva highlight-uri pe profilul ei de Instagram, adunând toate poveștile și momentele memorabile pentru cei care doresc prindă din urmă ce au ratat din aventura lor la Polul Nord și sățină pasul cu aceasta.

Așadar, urmăriți-le călătoria și pregătiți-vă să fiți inspirați de frumusețea și liniștea Nordului înghețat! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Într-o seară memorabilă, Lorena Vișan și iubitul ei au adus strălucirea și glamour-ul într-o experiență de cabaret, iar Instagram-ul lor a devenit scena unei adevărate povestiri de moda și distracție.

Lorena Vișan și noaptea de cabaret, vezi aici

Amintiri din tinerețe cu Andreea Esca 🙋🏻