in ,

AdorAdor

Marilu Dobrescu: Cine este iubitul ei, Iustin Petrescu?

Descoperă aici cum s-a cunoscut Marilu Dobrescu cu iubitul ei, Iustin Petrescu, și de ce formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din online-ul românesc!

Marilu Dobrescu și iubitul ei, Iustin Petrescu, trăiesc una dintre cele mai epice și urmărite povești de dragoste din spațiul online românesc. Deja de 4 ani de zile, aceștia împărtășesc modul în care relația lor a evoluat, dar și planurile de viitor pe care le cuprind ca într-un jurnal de relație pe rețelele sociale.

Sursă imagini: @iustinpetrescu

Despărțire și un nou început

După cum știi, la începutul lunii aprilie a acestui an, cei doi au anunțat oficial separarea lor în cadrul mult așteptatului videoclip „PROCEDURA SECRETĂ”. În încercarea de a concepe un copil atât pe cale natural, dar și în urma unei proceduri FIV dureroase, timp de o perioadă mai lungă de timp, au realizat că s-au uitat mult pe ei, dar și relația. Atât Marilu, cât și Iustin au mentionat că păstrează legătura, postând părți din viețile și călătoriile lor, separat, pe Social Media.

 

Din acest punct, acest articol poate fi privit ca o restrospectivă a relației lor epice.

Cine este iubitul lui Marilu, Iustin Petrescu?

Conform descrierii lui Iustin de pe contul său oficial de Instagram, el este profesor de muzică și „sound designer”, făcând terapie prin muzică pentru copii cu nevoi speciale, dar și animații grafice (video/lumini/sunet/imagini). De asemenea, Iustin a compus coloana sonoră a filmului „Cufărul” (2019) și s-a ocupat și de cea a seriei „True Crime România”, pe care a realizat-o alături de Marilu.

Cu ce se ocupă Iustin Petrescu?

Conform unui articol din Wowbiz, pe lângă activitatea sa particulară și pasiunea pe care o cultivă pentru muzică, Iustin o ajută enorm pe Marilu în activitatea online pe care o desfășoară. Adeseori, el filmează și montează vlog-urile ei, dar este și cel mare se ocupă de firma deschisă de Marilu.

Care este vârsta reală a lui Iustin Petrescu?

Aceștia au fost încă de la început transparenți în ceea ce privește diferența de vârstă, care nici măcar nu se resimte. Iustin este mai mare cu 11 ani față de Marilu și, din ceea ce s-a putut remarca, diferența a fost chiar benefică în cazul lor.

Marilu a avut întotdeauna o viață zbuciumată, a trăit numeroase experiențe și s-a orientat către grupuri cu oameni mult mai maturi față de ea, iar maturitatea lui Iustin în acest caz, aduce o doză de echilibru efervescentei vieți pe care o trăiește îndrăgita creatoare de conținut.

Anul trecut, Iustin a împlinit 35 de ani, iar Marilu l-a surprins cu un mesaj care reflectă nebunia și pasiunea din relația lor, care s-a menținut pe parcursul anilor:

„La multi ani jumătății mele @iustinpetrescu ❤️ Peste ani de zile nepoții noștri vor găsi pozele astea într-un sertar, iar eu te voi iubi la fel de mult și atunci. Nimic nu ar fi fost în ziua de azi la fel fără tine – esti cel mai bun, empatic, dedicat si loial om pe care l-am cunoscut.

Toata viața asta nebună vreau să te țin strâns de mână în timp ce ne plimbăm în jurul lumii și creștem împreună de la gazon în curtea noastră până la copii🤭. A ta viitoare nevastă, pofta inimii, coechipieră, regină sa vieții tale cu locul 1 la concursul de cicalitoare, PUS ✨😂” – text preluat de pe Instagram

Sursă imagini: @iustinpetrescu

Cum s-au cunoscut Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu?

Totul a începutul cu planul Z. Dar mai întâi de toate, trebuie menționat că relația lor deja a fost documentată și împărtășită pe rețelele sociale. Până și prima lor întâlnire pare desprinsă din filme. Conjungtura prin care s-au întâlnit este una atipică, influențată de foștii lor, dar sub o rezumare scurtă, aceasta s-a petrecut online. De acolo totul este istorie.

„Înainte ca pandemia să ia cu asalt întregul glob, pe când oamenii umblau și iubeau liberi prin baruri și paturi, la etajul 4 al unui bloc din București noi începeam un roman. Al nostru.” – articol ÎNTÂLNIREA – PARTEA I, blog-ul lui Marilu Dobrescu

Care a fost primul mesaj pe care Marilu i l-a scris lui Iustin?

„Hei, Iustin. Am început de câteva zile să am fantezii cu tine și mi se pare că ești absolut superb, ai ceva aparte. Te pup.”

Ce planuri de viitor au Marilu și Iustin?

Urmăritorii din online le așteapă cu sufletul la gură următoarele aventuri din jurul lumii și experiențele pe care le vor documenta și împărtăși cu ei. Petreștii vor să-și întemeieze o familie, să aibă copii pe care să-i crească alături de Dusty și Bazoo, iar noi așteptăm rezultatul „procedurii secrete”.

Pe final, de ce îi iubim atât pe mult pe Marilu și Iustin?

Nu este rocket science. Povestea lor de dragoste este cuceritoare, iar modul în care Iustin a ajutat-o pe Marilu să evolueze demonstrează cât de sănătoasă este relația lor. Chiar dacă s-au mutat după trei săptămâni împreună și multe guri rele au preconizat că o să se despartă, cei doi sunt încă împreună și și-au cumpărat prima lor casă.

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Marilu Dobrescu: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Totul despre Marilu Dobrescu: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

tot ce trebuie sa stii despre mihai bendeac cariera varsta biografie cover

Totul despre Mihai Bendeac: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră