in ,

AdorAdor

Totul despre Marilu Dobrescu: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Citește acum un scurt sumar al vieții nonconformiste pe care îndrăgita influenceriță Marilu Dobrescu a împărtășit-o deja cu noi în online!

Marilu Dobrescu este una dintre cele mai efervescente prezențe din online-ul românesc. În urmă cu aproape 8 ani, ea și-a început activitatea pe Youtube, iar în prezent a reușit să adune o comunitate fresh, nebunatică și cool care îi urmărește cu interes aventurile din jurul lumii. Chiar dacă viața ei pare o peliculă cinematografică de succes, cu suspans, iubire și tensiune, Marilu a fost pur și simplu ea, iar oamenii o îndrăgesc tocmai pentru latura sa umană și autentică.

Cine este Marilu Dobrescu?

Marilu poate primi foarte multe etichete pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în online până în momentul de față. A început în 2016 ca fashion vlogger pe platforma Youtube, iar ulterior și-a dezvoltat și propriul blog.

Sursă imagini: @mariludobrescu

Creatoarea de conținut a evoluat sub ochii fanilor, iar la 25 de ani viața ei nonconformistă a ajuns să fie urmărită cu mult interes de mii de oamenii din România. De la sfaturi în modă, la povești despre foști toxici, problemele cu greutatea din adolescență sau familii toxice, Marilu a abordat o paletă variată de teme pe care le-a împărtășit cu oamenii din online în stilul ei caracteristic.

Ce vârstă are Marilu Dobrescu?

După cum am menționat și anterior, Marilu are doar 25 de ani, dar pare că a trăit mai multe vieți în una. Ea s-a născut pe 6 august 1998, sub zodia leu, zodie care îi reprezintă întrutotul personalitatea efervescentă, demnă de a fi în lumina reflectoarelor.

Cu cine a fost într-o relație Marilu Dobrescu?

Viața amoroasă a influenceriței nu a fost niciodată un subiect taboo. Ba din contră, Marilu mereu a povestit fără perdea relațiile ei romantice, astfel încât să vină în ajutorul urmăritoarelor ei care au trecut prin situații similare.

Timp de patru ani de zile a fost într-o relație sănătoată cu Iustin Petrescu, alături de care a trăită o poveste de iubire râvnită și invidiată de mulți oameni din online. Cei doi s-au cunoscut într-un context atipic, dar par sortiți unul pentru altul, iar alături de Dusty și Bazoo au format o familie frumoasă.

 

Sursă imagini: @mariludobrescu

Despărțire și un nou început

În luna aprilie a acestui an, cei doi au anunțat oficial în cadrul videoclipului care a fost extrem de așteptat de urmăritorii lor, „PROCEDURA SECRETĂ”, că au decis să-și despartă drumurile. În încercarea de a concepe un copil atât pe cale natural, dar și în urma unei proceduri FIV dureroase, timp de o perioadă mai lungă de timp, au realizat că s-au uitat mult pe ei, dar și relația. Atât Marilu, cât și Iustin au mentionat că păstrează legătura, postând părți din viețile și călătoriile lor, separat, pe Social Media.

Cu ce s-a ocupat Marilu Dobrescu înainte de a se apuca de online?

„Țoapa” noastră favorită din online, așa cum îi place lui Marilu să îi spunem, a lucrat ca model pentru agenția Rue Des Modeles încă de la vârsta de 14 ani. În activitatea ei de model, Marilu a colaborat cu branduri mari ca Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo și Liu Jo. Un model internațional în adevăratul sens al cuvântului, ea a locuit o perioadă în Milano și China.

Cu toate că pare pentru mulți un vis devenit realitate, Marilu a prezentat întotdeauna și partea întunecată a modelling-ului și de ce nu s-ar mai întoarce să lucreze în acest domeniu. Printre numeroasele obstacole pe care le-a întâmpinat, au fost obiectificarea sau situațiile conflictuale cu managerul ei. Dar, din ceea ce a menționat și Marilu, această experiență a ajutat-o să devină independentă financiar.

De ce s-a apucat Marilu Dobrescu de online?

„Știi care-i faza. Deci, eu vorbesc foarte mult. Eu sunt o persoană care nu tace în general, iar toată lumea din jurul meu era deja exasperată de tot ceea ce voiam să le povestesc din ce s-a întâmplat în China, sau ceea ce am mai trăit, sau cum m-am certat cu fostul. Cum oamenii erau, bă gata, taie, nu mai putem, vorbești prea mult, am zis că trebuie să-mi găsesc alt loc să fac asta.” – podcast Shurubel

Ce tip de conținut postează Marilu Dobrescu?

Conținutul lui Marilu se remarcă prin versatilitate. Când vorbește, vrei doar să-i asculți poveștile picante sau învățăturile, atât sub formă verbală, cât și scrisă. Marilu a început să urce videoclipuri pe platforma Youtube, dar a oferit și bucăți din sufletul ei artistic și pe blog-ul Marilu Dobrescu, pe care l-a lansat în 2017.

Primul ei videoclip postat pe canal este „NEW YEAR’S EVE OUTFIT IDEAS | Asos,Boohoo,Raspberry,Forever21”, iar cel mai urmărit până în momentul de față este „CE PROSTII AM FACUT IN LICEU?”.

De asemenea, printre cele mai de succes conținuturi create de Marilu, se remarcă: seria „True Crime România și seria cu storytime-uri. Iar, pentru activitatea ei, conform unui articol din Libertatea, Marilu a câștigat la votul publicului „Romanian Social Media Star of 2021”, la ediția din anul respectiv a People’s Choice Awards, eveniment organizat de televiziunea E! Entertainment.

Cum stă Marilu Dobrescu la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alina Eremia: Cine este iubitul artistei, Edi Barbu?

Alina Eremia: Cine este iubitul artistei, Edi Barbu?

Marilu Dobrescu: Cine este iubitul ei, Iustin Petrescu

Marilu Dobrescu: Cine este iubitul ei, Iustin Petrescu?