in ,

AdorAdor

Totul despre Marian Ionescu Mariciu: Cine este, Carieră și Relație

Află acum cele mai importante detalii despre viața vloggerului român, Marian Ionescu- Mariciu!

Din punct de vedere al diversității, lumea vloggingului se bucură de un număr mare de oameni pasionați și talentați. Unul dintre acești oameni pasionați și talentați este Marian Ionescu Mariciu, cunoscut pe internet și sub numele de „Mariciu”.

Cine este Marian Ionescu Mariciu?

Marian Ionescu, aka Mariciu, s-a născut la data de 1 Iunie 1986 și este zodia gemeni. De asemenea, locuiește în București, iar de câțiva ani, fiecare zi o petrece alături de soția și copilul lui.

Ce este interesant despre numele lui: „Mariciu” este de fapt o poreclă pe care o poartă încă din copilărie.

Totul despre Marian Ionescu Mariciu

Sursă imagine Instagram: @mariciu

Carieră Marian Ionescu Mariciu

La bază, Mariciu este agent de vânzări. Acesta a intrat pe piața muncii lucrând cu marile supermarketuri din București, iar acest lucru l-a ajutat să se dezvolte și să cunoască foarte bine ceea ce înseamnă domeniul publicității. Astfel, a știut că drumul acesta era cel pe care voia să-l urmeze.

Tot ceea ce a urmat după, s-a dezvoltat progresiv. Pentru a-și face o imagine și pentru a fi cât mai vizibil, acesta și-a creat un blog, numit „Mariciu.ro”. Iar, începând cu anul 2009, blogul a însemnat pentru el atât un hobby, cât și o modalitatea prin care își putea asigura traiul.

În 2011, și-a început cariera în publicitate, cochetând cu social media, devenind chiar și Social Media Coordinator la Mercury 360.

După ce a descoperit vlogul, acesta a renunțat la publicitate și a început să creeze conținut video alături de soția lui. Ei știau că acest job, care le permitea să lucreze împreună, avea să îi satisfacă pe toate planurile.

Ideea vloggingului a venit ca un joc. Acesta povestește într-un interviu acordat celor de la adevărul.ro, faptul că se afla la masă cu alți doi prieteni de-ai lui, care erau tot bloggeri. Atunci, cei trei au ajuns la concluzia că ar trebui să filmeze tot ceea ce făceau ei într-o zi.

Începând de atunci, Mariciu a devenit cunoscut pentru daily vloggurile lui.

Tot în cadrul aceluiași interviu, vloggerul spune că sursa lui de inspirație pentru videoclipuri este viața lui de zi cu zi, având grijă să păstreze naturalețea și spontaneitatea în conținut.

În ceea ce privește platformele de social media, pe Instagram, acesta se intitulează „tipul de pe YouTube cu toate canalele alea”, fiind cunoscut pentru numărul mare de canale de social media pe care le deține. Ca număr de urmăritori pe Instagram, el are 73,3K de urmăritori.

Tot pe Instagram, conținutul postat este focusat pe momentele pe care le petrece împreună cu familia, dar și pe locurile în care aceștia își petrec timpul liber.

Pe lângă contul principal de Instagram, Mariciu mai are un cont secundar @mariciu.tv, unde postează fotografii random, conținutul paginii fiind axat doar pe el.

Pe YouTube, are un număr de aproximativ 187K urmăritori, dar are și un podcast, tot pe YouTube, pe care îl poți găsi și pe Spotify, sub numele de „Podcast Nefiltrat”, la care au participat nume mari românești din lumea vloggingului, ca: Aluziva, Andreea Balaban și BackPackYourLife.

Relație

Sursă Imagini Instagram: @mariciu

Vloggerul este într-o relație de iubire cu Georgiana Ionescu, care este și soția lui de aproximativ 6 ani.

„Georgiana este partenera mea de business, cea mai bună prietenă și mama lui Noel, femeia pe care o iubesc cel mai mult”, a declarat Mariciu, în cadrul propriului podcast, unde Georgiana era invitată

Acesta a cerut-o în căsătorie la WebStock Award România, unde, alături de soția lui a luat locul 3 pentru Social Media Manager.

Georgiana este o pasionată când vine vorba de domeniul comunicării și social media. Până să devină și ea creatoare de conținut, aceasta a activat aproximativ 8 ani de zile în domeniul comunicării.

La întrebarea lui Mariciu: „Cum este să fii căsătorită cu mine?”, Georgiana a recunoscut că este o adevărată provocare, pentru că el este o persoană foarte complex, însă atunci când se uită la el, ea vede familia.

Cei doi locuiesc împreună, lucrează împreună și au trecut prin diverse situații de viață împreună, motiv pentru care relația lor a devenit în timp una foarte închegată.

„Mi se pare că suntem un cuplu puternic, când mă uit la tine, văd familie, ești stâlpul meu de bază”, declară Georgiana .

Tot în cadrul podcastului, ei mărturisesc că au făcut chiar și terapie de cuplu împreună, pentru a învăța să comunice cât mai bine. Noi nu putem decât să ne bucurăm pentru ei, și să le dorim ca relația lor să fie una echilibrată și fericită!

Pentru alte ponturi juicy, lasă-mi un mesaj aici! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Oana Zara: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Ciprian Lospa: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Ciprian Lospa: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră