in ,

Totul despre Maria Vigheciu: Cine este, Vârstă, Nume real, Iubit

Totul despre Maria Vigheciu: Cine este, Nume real, Iubit, Vârstă

Maria Vigheciu este un influencer român care s-a remarcat destul de rapid prin conținutul pe care l-a creat pe zona de beauty și, bineînțeles, maternitate.

Având o pasiune pentru scris, ea a pus bazele site-ului anaisbaby.ro, care nici nu mai există acum. Și-a luat o cameră video, a început să creeze conținut pentru YouTube, apoi și-a făcut un cont de Instagram, unde a început să urce pozele din articole și, treptat, Maria a început să capete notorietate în online.

În cazul în care nu ai auzit de Maria Vigheciu, deci clar nu o urmărești, atunci acest articol este pentru tine. împreună vom afla totul despre Maria, de la cine este, cu cine are o relație, ce vârstă are și nu numai.

Cine este Maria Vigheciu?

Maria Vigheciu, după cum am spus și puțin mai sus, este o creatoare de conținut pe zona de beauty. Ea a cucerit publicul român cu frumusețe și delicatețe. Mai mult, aceasta a creat content și alături de Laura Giurcanu.

Ea și-a deschis canalul de YouTube în iunie 2015, iar astăzi are o bază de 134 de mii de abonați activi și podcasturi cu alți influenceri precum Ioana Grama.

De asemenea, ea este destul de activă și pe contul de Instagram, unde are o comunitate de 218 mii de urmăritori. Bineînțeles, nici de pe TikTok nu lipsește. Acolo o strâns o bază de 33 de mii de fani dedicați și fideli.

Mai mult decât atât, ea este mama lui Anais, fiica, care are și ea un cont de Instagram cu aproape 18 mii de urmăritori.

Care este numele ei real?

Spre deosebire de alți influenceri care folosesc pseudonime pentru a fi mai ușor de reținut de publicul larg, Maria își folosește numele real pe toate platformele sociale.

Cum arată relația Mariei cu iubitul ei?

În urmă cu un an, Maria Vigheciu a anunțat despărțirea de iubitul ei, ceea ce a dus la surprinderea fanilor. Totuși, pentru că uneori iubirea depășește orice granițe, în urmă cu trei luni, Maria a anunțat împăcarea cu iubitul ei.

Ea a făcut o postare pe Instagram în care s-au surprins împreună și a scris că „2023 gave us another chance” – un mesaj simplu, dar profund, care reflectă dorința lor de a construi un viitor împreună.

@mariavigheciu

happy birthday kiddo #anaisbaby #mybaby #motherhood #corememories #motherdaughter

♬ Where You Lead I Will Follow – Carole King

Ce vârstă are Maria Vigheciu?

Creatoarea de conținut s-a născut în data de opt iunie. Pentru cei pasionați de astrologie, dorim să vă anunțăm că aceasta este zodia Gemeni.

Mai mult decât atât, frumoasa mamă va împlini în numai câteva luni minunata vârstă de 30 de ani.

Tu o urmărești pe Maria Vigheciu în online? Dacă răspunsul tău este pozitiv, atunci intră pe „Ai un Pont?” și spune-ne care este genul de conținut creat de Maria pe care-l preferi. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt Andreea Chiurau și Valentina Ciolan, fondatoarele Creators „Creators e un mix între informație practică, poveste personală, exerciții de cunoaștere facilitate de profesioniști și networking relaxat.”

Cine sunt Andreea Chiuaru și Valentina Ciolan, fondatoarele Creators.comm: „Creators e un mix între informație practică, poveste personală, exerciții de cunoaștere facilitate de profesioniști și networking relaxat.”

Totul despre Diana Enciu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Diana Enciu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră