in ,

AdorAdor

Totul despre Mara Ognean: Vârstă, Carieră și Relație

Află acum cele mai relevante informații despre Mara Ognean!

Odată cu ascensiunea TikTok în România, au apărut noi personalități care animă utilizatorii platformei prin conținutul lor interactiv și axat pe entertainment. Printre aceste stele online se numără și Mara Ognean, un nume greu de nerecunoscut, în special pentru aparițiile ei explozive.

Cine este Mara Ognean?

Mara Ognean s-a născut la data de 26 mai, iar în prezent are vârsta de 21 de ani. Ea este cunoscută pentru aparițiile ei explozive din mediul online, dar și pentru contentul dedicat adolescenților, focusându-se atât pe aspecte care țin de fashion, cât și de lifestyle.

În ciuda faptului că a fost denumită „o persoană problematică”, Mara Ognean recunoaște că are o personalitate vulcanică și că se străduie să nu mai intre în situații conflictuale în online-ul românesc.

Sursă imagini Instagram: @maraognean

Carieră

Tânăra este cunoscută, în primul rând, pentru activitatea ei din mediul online, respectiv TikTok și Instagram, iar pe parcursul timpului, a demonstrat faptul că poate fi descurcăreață și când vine vorba de alte domenii.

În ceea ce privește activitatea de pe platforma TikTok, aceasta și-a făcut debutul în perioada pandemiei, când a publicat primul ei videoclip.

Contentul ei de atunci era axat pe dans, pentru că ea, la acea vreme, era dansatoare. Totul a început ca un joc, până a realizat că acest tip de content acapara atenția unui număr tot mai mare de urmăritori.

Încet, conținutul ei a devenit din ce în ce mai complex și, a început să abordeze trend-uri cunoscute ale momentului, implicându-se și în diverse colaborări cu alți tiktokeri care erau relevanți la vremea respectivă.

Devenind atât de vizibilă, aceasta a încercat să își facă ușor tranziția și înspre platforma YouTube.

Tot în această idee, într-o apariție publică, Mara a recunoscut că motivul pentru care nu este atât de activă pe Youtube este faptul că nu o pasionează la fel de mult ca TikTok-ul. În plus, simte că nu se descurcă nici atât de bine pe partea de edit video.

Într-unul dintre podcast-urile lui Emyinpersoana, tiktokerița spune că nevoia de bani a motivat-o să continue să evolueze și să descopere noi laturi ale domeniului online. Totodată, faptul că de la vârsta de 18 ani era deja stabilă din punct de vedere financiar, a făcut-o să fie și mai motivată să continue să se dezvolte în această direcție.

Pentru a se face și mai vizibilă, în special în fața marilor branduri, cu care își dorea să colaboreze, aceasta a participat și la emisiunea momentului Buzz House, în sezonul 2, sub tutela celor de la Global Records.

În 2022, cu ocazia The Artist Awards, Mara Ognean a primit premiul pentru TikTok Trendsetter of The Year, premiu pe care l-a acceptat cu bucurie. Cu toate acestea, ea nu consideră că este o persoană atât de cunoscută.

„Nu mi se pare că sunt cineva atât de important, sunt o fată normală, care are niște followeri pe platformele de socializare și atât.”

Pe lângă pasiunea pentru online, Mara s-a dezvoltat și în alte direcții de activitate, precum modelingul și fotografia. De asemenea, a început să mixeze hituri, iar în prezent mixează la petreceri și la unele dintre cele mai cunoscute festivaluri de trap din România.

Recent, a făcut câteva detalii publice cu privire la noul brand vestimentar de care se ocupă și pe care îl deține.

Despre brandul Shameless by Mara Ognean

Mara Ognean împreună cu o prietenă ei apropiată, au colaborat la dezvoltarea unui nou brand de articole vestimentare, numit Shameless. Articolele sunt disponibile din data de 2 Aprilie, iar brandul promite accesibilitate și materiale inoxidabile de calitate, care să completeze cu ușurință ținutele de festival și, nu numai.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să îmi fac un brand de haine!”

Brand Shameless

Sursă imagine Instagram: @maraognean

Despre Relații

Mara Ognean este cunoscută și pentru asocierea cu Ceanu Zheng, fosta ei relație – un subiect foarte mediatizat la acea vreme.

„Pentru mine, el a fost prima mea iubire adevărată!”

În ciuda situațiilor conflictuale dintre cei doi, aceasta spune că Ceanu este cel care a învățat-o ce înseamnă mediul online și că, datorită lui a reușit să evolueze atât de rapid în această industrie.

După o bună perioadă de timp, tânăra a dat semne în mediul online că și-ar fi găsit jumătatea.

În urmă cu câteva luni, împărtășea cu fanii faptul că a fost cerută în căsătorie. Ei bine, la scurt timp, tiktokerița a făcut public faptul că relația cu iubitul ei tocmai s-a terminat.

Aceștia și-au dat seama că s-au grăbit cu inelul, că fiecare ar trebui să o ia pe drumul lui și să mai descopere tainele vieții, iar dacă în viitor este scris să rămâne împreună, cu siguranță se vor regăsi. În prezent, chiar dacă nu mai locuiesc împreună, cei doi se declară ca fiind doi prieteni care se înțeleg foarte bine și care, la nevoie, sunt acolo unul pentru celălalt.

Dacă ai și alte informații juicy, hit me up, chiar aici!!! 😇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Radu Lărgeanu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Radu Lărgeanu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Ioana Maria Repciuc: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Ioana Maria Repciuc: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră