in

AdorAdor

Mâncarea preferată a lui Faiăr? Falefelul! 🥘

Olivia de la @bakeoliv te învață cum să-l pregătești acasă, ușor și sănătos.

În lumea fascinantă a gătitului, Olivia de la BakeOliv, cunoscută pentru abilitățile sale culinare și creativitate, pune în valoare mâncărurile preferate ale influencerilor și creatorilor de conținut, but with a twist: le gătește mai sănătoase.

De data aceasta, ea a recreat mâncarea preferată a lui Faiăr: falafelul.

Rețeta originală a fost ajustată puțin, pentru a atinge o variantă mai healthy a produsului, iar rezultatul a fost spectaculos. Prin stropirea acestuia cu puțin ulei și gătirea la airfryer, Olivia a reușit să obțină o variantă asemănătoare cu cea inițială, dar mult mai sănătoasă. Este un preparat care se potrivește perfect într-o lipie, alături de salată, roșii, castraveți și, desigur, un sos delicios pe bază de iaurt.

@bakeoliv Falafel pentru @Faiăr Silviu 🤩 #foryou #food #recipe #romania ♬ IT GIRL – Sped up Version – Aliyah's Interlude

 

Faiăr, cunoscut pentru conținutul său captivant și prezența activă pe diverse platforme, a avut șansa să vadă cum gustarea sa preferată a prins viață sub bagheta fermecată a lui BakeOlivia.

Această inițiativă oferă o perspectivă nouă asupra gătitului, aducând în prim-plan preferințele influencerilor și transformându-le în rețete accesibile, delicioase și sănătoase.

Falafelul reimagimat de Olivia reprezintă o dovadă a creativității și abilităților sale culinare. Această inițiativă a sa a captivat nu doar gusturile influencerului Faiăr, ci și ale celor care apreciază o mâncare delicioasă și sănătoasă.

Este un exemplu remarcabil de cum pasiunea pentru gătit și talentul pot transforma rețetele preferate în adevărate opere de artă culinară, menite să bucure simțurile și să încânte papilele gustative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Merită Dyson-ul suma exorbitantă pe care o investim în el? Vezi ce spune Claudia Preduca despre produs

Auzi des despre „girlfriend effect”, dar nu știi ce înseamnă? Likez.ro îți explică!