in

AdorAdor

Makeup inspirat de noul film The Hunger Games, cu Claudia Preduca✨

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Într-un articol recent, pe care îl poți găsi chiar aici, am povestit despre noua pelică-prolog „Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare” de care te poți bucura în următoarele săptămâni în cinematografele din toată țara.

Inspirată de povestea și jocul cromatic al noului filmul, Claudia Preduca și-a lăsat creativitatea să zboare, la fel ca the mockingjay, gaița zeflemitoare, care este atât de iconică pentru seria fenomen The Hunger Games.

Creatoare de conținut din zona beauty, a conceput un machiaj special, plin de auriu și sclipici, prin intermediul căruia a anunțat colaborarea cu brandul SLooP, care produce smoothie-uri, și numai, care îți oferă o smuticeală bună.

Cumpara 2 Sloop cu eticheta in editie limitata, incarca bonul pe https://sloop.ro/hungergames/ si ai posibilitatea sa castigi bilete la film✨Cat de tare mi se pare aceasta colaborare dintre Sloop si Hunger Games👀🤎 Eu sunt mare fana si cand am primit provocarea de la Sloop am acceptat instant🤎 Trebuie neaparat sa incercati si voi CocoLoco🍍

@claudia28xoCumpara 2 Sloop cu eticheta in editie limitata, incarca bonul pe https://sloop.ro/hungergames/ si ai posibilitatea sa castigi bilete la film✨Cat de tare mi se pare aceasta colaborare dintre Sloop si Hunger Games👀🤎 Eu sunt mare fana si cand am primit provocarea de la Sloop am acceptat instant🤎 Trebuie neaparat sa incercati si voi CocoLoco🍍♬ original sound – Claudia Preduca

Also, Claudia a împărtășit că este și ea fană a trilogiei care a cucerit întreaga lume. Ce spui? Ne vedem în cinema la „Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare” și bem cu smoothie SLooP?

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 4 decembrie?

Nadd Hu are o nouă schimbare de look! Hai să vezi despre ce este vorba 💇🏼‍♀️