in ,

Totul despre Maia Mălăncuș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Maia Mălăncuș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Maia Mălăncuș este cunoscută în prezent pentru cariera bogată și atât de diversă din punct de vedere artistic.

Cine este Maia Mălăncuș?

Totul a început odată cu marele premiu, pe care l-a câștigat, la doar 9 ani, în urma participării la emisiunea Vocea României Junior. Acolo, Marius Moga, la care era în echipă, a garantat ferm pentru talentul ei, care urma să îi aducă și alte realizări în carieră, peste ani.

Ce vârstă are Maia Mălăncuș?

Maia Mălăncuș are, acum, 17 ani. Își dorește, în continuare, să devină o stea a muzicii, atât pe plan național, cât și internațional.

Biografia Maiei Mălăncuș

Maia Mălăncuș s-a născut într-o familie de artiști. Părinții i-au dezvoltat pasiunea pe care aceasta o arăta pentru artă. Încă de mică, ea și-a manifestat dorința de a-și explora cât mai mult abilitățile artistice, iar părinții au încurajat asta. A pictat, a sculptat, ba chiar a fost designer de costume. Originalitatea ei a atras atenția publicului și a criticilor de artă, iar asta a făcut ca Maia Mălăncuș să devină, deși precoce, o tânără foarte apreciată în mediul artistic. La vârsta de 5 ani a început să studieze vioara, la 7 ani s-a apucat de canto, iar la 6 ani déjà făcea parte dintr-un cor de copii de la Opera Națională din Iași, orașul natal. A făcut și actorie, de la 5 la 12 ani. Ca hobby are și echitația, tenisul și taekwondo.

Maia nu este doar un artist talentat, ci și o persoană dedicată și devotată familiei sale. A reușit să găsească un echilibru armonios între viața sa profesională și cea personală, reușind de fiecare dată să își împartă timpul între creație, activități sociale și momentele de relaxare alături de cei dragi.

Cariera Maiei Mălăncuș

După ce a locuit cu familia în Iași, Maia Mălăncuș s-a mutat în București, la scurt timp după câștigarea marelui premiu, la Vocea României Junior, care a constat în 50.000 de euro. Aici locuiește momentan singură. De câteva ori pe săptămână, părinții o vizitează ca să îi mai țină de urât. Succesul pe care l-a avut la o vârstă atât de fragedă i-a făcut pe jurați să o încurajeze să își continue acest traseu artistic. De aceea, Maia Mălăncuș și-a continuat studiile în București, la un prestigios liceu din capitală. Culmea, a ales să fie elevă la un profil real, la secția mate-info, chiar dacă este recunoscută pentru înclinațiile artistice și talentul deosebit în special în domeniul muzical.

@maiamalancus

outfit-ul de azi. va pup 😘 #outfit #inspo #blugi #haine #girl

♬ original sound – Maia Malancus

Într-un interviu realizat de Click!, tatăl artistei a declarat că această schimbare este datorată casei de discuri și managerului, care au insistat, imediat după succesul avut de fiica lui, Maia Mălăncuș, la emisiunea de la ProTV, ca aceasta să se mute în București. Numai așa îi putea crește șansele de a construi o carieră solidă.

Noi nu avem cum să ne mutam acolo cu ea, să îi fim alături. Mai avem trei copii acasă și afaceri în Iași. Suntem strâns legați de acest oraș. Este un sacrificiu și un compromis pe care l-am făcut pentru ea. Am văzut că își dorește foarte mult să persevereze, așa că i-am oferit această șansă.

În concluzie, Maia Mălăncuș este o artistă versatilă și inspirațională, ale cărei contribuții în lumea artei și-au lăsat o amprentă puternică și durabilă. A colaborat cu Andra Gogan și cu Cleopatra Stratan, a scos și piese solo, inclusive în limba engleză. În rest, este foarte activă pe rețelele de socializare, la fel ca alți tineri de vârsta ei. Maia Mălăncuș este o persoană care adoră să călătorească în străinătate și prin tot ceea ce face, ea continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți și să încânte lumea cu creativitatea sa remarcabilă.

Pentru mai multe informații, scrie-ne pe „Ai un Pont?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cristian Dascalu Cine este, Vârstă, Carieră

Totul despre Cristian Dascalu: Cine este, Vârstă, Carieră

Totul despre Ștefan Floroaica: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Ștefan Floroaica: Cine este, vârsta, biografia, cariera