in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 2 octombrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că și Mahatma Gandhi s-a născut pe 2 octombrie?

2 octombrie marchează nașterea mai multor persoane celebre care au lăsat o amprentă de neșters asupra lumii în diverse domenii. De la politică la divertisment, iată câteva figuri notabile născute în această zi.

Mahatma Gandhi este una dintre cele mai venerate personalități din istorie. Mahatma Gandhi s-a născut pe 2 octombrie 1869, în Porbandar, India. El este cunoscut pentru filosofia sa de rezistență nonviolentă, care a jucat un rol esențial în lupta Indiei pentru independență față de dominația colonială britanică.

Principiile lui Gandhi de pace și nesupunere civilă continuă să inspire mișcări pentru dreptate și egalitate în întreaga lume.

Legendarul muzician, cântăreț și compozitor Sting, al cărui nume real este Gordon Sumner, s-a născut pe 2 octombrie 1951, în Wallsend, Anglia. Cu o carieră care se întinde pe zeci de ani, Sting este renumit pentru contribuțiile sale la muzica rock și pop în calitate de lider al The Police și ca artist solo.

Hiturile sale precum „Every Breath You Take” și „Fields of Gold” rămân clasice, îndrăgite de generații întregi.

Gazda de televiziune, actrița și producătorul Kelly Ripa s-a născut pe 2 octombrie 1970, în Stratford, New Jersey. Ea a câștigat notorietatea ca fiind co-gazda popularului talk show de dimineață „Live! with Regis and Kelly” și a continuat să fie o figură proeminentă în industria divertismentului.

Energia molipsitoare și carisma Ripei au făcut-o îndrăgită de telespectatori.

Actrița braziliano-americană Camilla Belle, născută pe 2 octombrie 1986, în Los Angeles, California, și-a pus amprenta la Hollywood cu roluri în filme precum „The Lost World: Jurassic Park” și „10.000 BC”. Talentul și frumusețea ei au captivat publicul atât pe marele ecran, cât și pe cel mic.

Actrița premiată Lorraine Bracco, născută pe 2 octombrie 1954, în Brooklyn, New York, a oferit performanțe remarcabile de-a lungul carierei sale. Ea este cunoscută mai ales pentru rolurile din „Goodfellas” și pentru rolul Dr. Jennifer Melfi în serialul de televiziune „The Sopranos”.

Acești oameni remarcabili născuți pe 2 octombrie au contribuit la lumea politicii, muzicii, divertismentului și multe altele. Diversele lor realizări continuă să inspire și să distreze oamenii din întreaga lume.

Tu îți împarți ziua de naștere cu ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Silviu Faiăr și Sabina Teodora: Cel mai cool cuplu al internetului

Cum e la MINA, primul spaţiu imersiv din România şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est