in ,

AdorAdor OMGOMG

Magia sărbătorilor prinde viață la petrecerea Disney+ din Bucureși: o seară plină de farmec, bucurie și muzică bună

Vineri, pe 8 decembrie, Disney+ România a organizat o petrecere de Crăciun care a cucerit inimile tuturor participanților cu atmosfera sa caldă și festivă. Ceea ce a transformat evenimentul într-o experiență de neuitat a fost atenția la detalii și decorul de poveste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CRISTINA MIRCEA (@cristinamircea.ro)

În centrul atenției se afla un brad de Crăciun frumos decorat în culorile emblematice ale Disney+, albastru și argintiu, cu panglici sclipitoare, figurine sub formă de soldăței, inspirate din Spărgătorul de nuci, și globuri iconice cu personaje din clasicele filme Disney.

În jurul bradului, camera emana o atmosferă primitoare, cu fotolii roșii confortabile așezate lângă brad și în fața unui șemineu îmbietor, decorat și el, cu crenguțe de brad de Crăciun și ciorăpei roșii. Un peisaj minuțios gândit pentru a reda o scenă parcă ruptă dintr-un film și pentru a sugera unui loc primitor și confortabil – o modalitate perfectă de a insufla publicului ideea unei seri cozy petrecute acasă, ideală pentru a savura un film de Crăciun.

Și cine este mai potrivit pentru asta decât Disney+?

Petrecerea nu a avut doar un decor frumos, ci și o masă plină de gustări dulci, decorate în cele trei culori pe care le asociem cu Crăciunul: roșu, verde și alb.

Mulțimea de dulciuri a încântat privirea și a creat o atmosferă festivă chiar și prin ecranul telefonului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neamțu Vlad (@vladneamtu0)

Toată lumea a fost impresionată și a fost fermecată de decor și atmosfera generală a petrecerii. Dar dacă există o persoană care a fost profund impresionată de celebrare, aceea a fost Cezara Cristescu. Ea a postat pe Instagram o filmare cu reacția ei când a intrat în cameră, iar chipul ei arăta uimire și apreciere pentru atmosfera magică.

Pe lângă mâncarea delicioasă, muzica bună și compania minunată, invitații au avut parte și de o activitate surpriză pregătită de organizatorii petrecerii: un stand pentru decorat fursecuri de Crăciun.

A fost un mare succes, iar influenceri precum Leo Dumitru s-au dedicat cu entuziasm și șia-u pus la încercare talentul lor artistic în micul atelier.

Evenimentul a culminat cu o petrecere cu cântece și dansuri unde DJ-ul a difuzat piese clasice din filmele Disney ale copilăriei noastre, cum ar fi „Camp Rock” și „High School Musical”.

Un moment nostalgic pentru toți cei prezenți și o noapte în care distracția a fost garantată! Cum era de așteptat, Disney+ nu a dezamăgit în organizarea și livrarea unei petreceri de Crăciun de-a dreptul uimitoare. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 12 decembrie?

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 11 – 17 decembrie: clasamentul celor mai bogate în oportunități zodii