in , ,

OMGOMG

Magda povestește urmăritorilor despre prima ei oră de condus, vezi aici

Magda, creatoarea de conținut din România, a dat o veste incitantă pe Instagram: „AZI AM AVUT PRIMA ORA LA SCOALA DE SOFERI!!”

Magda, sau Magdyz cum o știu fanii ei, a împărtășit cu toți urmăritorii săi bucuria și emoția primei sale lecții de condus.

 

Postarea prin care Magda ne vorbește despre ce frici avea inițial

Într-o postare plină de sinceritate, Magda a dezvăluit că temerile și îndoiala au fost mereu alături de ea, însă a luat curaj și a făcut primul pas spre volan.

A respins stereotipurile care o limitau, evidențiind faptul că femeile pot și ar trebui să fie la fel de sigure pe șosea ca și bărbații.

Cu o săptămână de anticipație, Magda a recunoscut că emoțiile au fost atât de puternice încât nu a dormit noaptea.

Totul a mers bine datorită instructorului ei

Cu toate acestea, ziua cea mare a fost, în cuvintele ei, „GROZAVĂ.”

Magda a ținut să le mulțumească instructorului său răbdător și priceput, subliniind că teama de a da de un instructor strict sau brusc a fost spulberată de o experiență pozitivă.

Deși instructorul nu are Instagram, Magda nu a ezitat să-i adreseze un mesaj de recunoștință: „N-are el Instagram, dar ești cel mai bun!!!”

Pe lângă instructor, Magda a recunoscut sprijinul esențial al fratelui și iubitului său. Aceștia au fost alături de ea, explicându-i totul, de la legislație până la practică.

Și-a invitat urmăritorii să o susțină în această călătorie

Magda a subliniat mândria de a se simți depășită și a încurajat urmăritorii să o însoțească în călătoria ei de învățare.

Nu putem decât să ne bucurăm pentru Magda și să-i urăm succes pe drum! 🚗💨

Tu ce părere ai?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Londra și Andreea la pătrat. Vezi cum a fost experiența Andreei Esca și a Andreei Berecleanu în Anglia, la evenimentul de lansare a celui main nou calendar marca Pirelli

Cine are ziua de naștere pe 4 decembrie?