in ,

OMGOMG

Louis Florea, TikTok Star, creator de conținut și dansator: „Vreau ca oamenii să se uite la conținutul meu și să fie relaxați, să le placă ceea ce văd și să le aduc un zâmbet pe buze.”

Louis Florea este un creator de conținut care a ajuns la inimile a aproape 1 milion de urmăritori pe platforma TikTok. Oamenii îi urmăresc cu interes conținutul postat, în special videoclipurile în care dansează deoarece emană pasiune din toți porii. La vârsta de 7 ani, Louis a interacționat prima dată cu dansul, a fost dragoste la primul antrenament, iar de acolo totul este istorie.

În cadrul acestui interviu, am povestit puțin cu Louis despre începutul activității sale în online, care sunt trendurile sau genurile muzicale pe care preferă în mod deosebit să danseze, cum răspunde criticilor negative care vin asupra lui și ce tipuri de conținut îi place să mai testeze.

Louis, retrospectiv, te-ai fi așteptat la început să te bucuri de un succes atât de răsunător în online, când ai început să postezi primele videoclipuri pe platforma TikTok?

Totul a început dintr-o joacă, pur și simplu, mă distram cu aplicația TikTok și boom! M-am trezit că funcționează ceea ce fac și că ajunge la oameni. Atunci am luat hotărârea să tratez mai responsabil toată situația și să îmi îmbunătățesc constant conținutul.

Comunitatea ta numeroasă de urmăritori s-a adunat în jurul tău datorită talentului tău artistic, manifestat prin dans. La ce vârstă ai descoperit această pasiune? Și ce te-a motivat să împărtășești mișcările tale cu restul lumii de pe TikTok?

Vreau să cred că dansul a fost scris pentru mine. M-am apucat la 7 ani și a fost dragoste la primul antrenament. Și uite cum în prezent îmi poartă toată viața prin experiențe frumoase.

Dansul este energie bună, terapie, comunitate, artă și îmbrățișez cu drag fiecare secundă de fericire pe care mi-o oferă. Până acum am abordat partea comercială a dansului, făceam trenduri de pe TikTok și le dădeam puțină esență personală. Acum vreau să intru și mai deep în arta dansatului. Vă pregătesc multe surprize la mine pe TikTok în 2024!

Până în prezent, care este colaborarea sau duetul favorit de dans pe care l-ai realizat cu un alt creator de conținut/dansator pe TikTok? De ce?

Am multe colaborări cu mulți oameni talentați și frumoși. Cele mai amuzante și de suflet fiind, normal, cu Lorena și Mara. Nu pot să aleg un favorit, pentru că fiecare videoclip a fost făcut într-o perioadă a vieții mele și reprezintă o frântură din parcursul meu în viață.

Cu excepția videoclipurilor care implică pasiunea ta pentru dans, cu care tip de conținut pe care l-ai testat, crezi că rezonezi cel mai bine?

Îmi place „să îmi bag nasul” prin toate categoriile, îmi place să îmi dau provocări și să încerc și alte lucruri, cum ar fi: lifestyle, beauty, fashion. Nu excelez deocamdată în ele pentru că sunt încă în perioada de învățare, dar pot să mă mândresc că reușesc să alcătuiesc outfituri care au cât de cât sens și pot să le spun iubiților voștri ce cadouri să vă ia de Crăciun în materie de make-up, spre exemplu 🤣. Îmi place să știu lucruri și cam atât.

Care este trendul tău de dans favorit în momentul de față de pe TikTok?

Până recent a fost Water de la Tyla. Acum aștept să văd care este următorul trend mare de dans.

Care sunt trendurile sau genurile muzicale pe care îți place în mod deosebit să dansezi?

Îmi place muzica cu beat-uri. Să am ce să punctez, să am ce să „lovesc”. Îmi plac melodiile cu versuri frumoase, ritm plăcut, dar variază foarte mult. Astăzi pot să am chef de ceva rnb, mai pop-ish, și aleg o piesă de la Chris Brown, sau poate simt ceva mai feminin și delicat și aleg ceva de la Khelani, sau poate sunt mai crazy și iau ceva din ultimul album al Deliei. Depinde cum mă simt în perioada respectivă.

Dacă ai dansatori, atât din online, cât și din offline, care te inspiră sau îți influențează stilul și mișcările de dans, cine sunt respectivii?

Pffuuu, de unde să încep:

Din afara țării: Dexter Carr, Klaudia Andos, Todd Wiliamson, Jerky Jessy, Sean Lew, Bailey Sok, Brian & Scott Nicholson, Alexander Chung, Deeglazer.

Din Ro: Cristian Miron, Chiriac Dan, Istvan, Ruxandra.

Ai trăit vreodată un moment deosebit de memorabil sau amuzant în timp ce ai creat un videoclip de dans?

Unul din momentele pe care nu o să le uit, a fost în 2021 când m-am hotărât să filmez cu prietenele mele la Cazino în Constanța trenduri de dans la -9 grade lângă apă, în umiditate. După 2 ore nu-mi mai puteam mișca degetele nici de la mâini, nici de la picioare. Acum râd, mi se pare amuzant, atunci n-am râs așa mult.

Până în momentul de față, ai primit critici negative cu privire la conținut tău și mișcările tale de dans? Dacă da, cum le-ai gestionat?

Am primit, am primit. Unele sunt răutăcioase și ne prefacem ca nu le vedem, iar altele sunt constructive și uneori, cu foarte mare atenție la capitolul – ce luăm asupra noastră din comentariile negative, pot să îmbunătățească la mine ceea ce nu „pare” a fi ce trebuie.

Una dintre cele mai importante relații pe care le împărtășești în mediul online cu comunitatea ta, este cea cu una dintre cele mai bune prietene ale tale – Mara Ognean. Care este secretul prieteniei voastre autentice?

Suntem 100% sinceri unul cu celălalt. Ne spunem toate lucrurile posibile și imposibile. Avem încredere 100% și suntem acolo de fiecare dată când celălalt are nevoie și, uneori, și atunci când nu are nevoie.

Cum îți place să interacționezi cu oamenii care te urmăresc cu interes în online?

Mi-ar plăcea să aveți mai mulți curaj să veniți la cursuri. Eu am propria mea Academie de dans, THE MASTERS CREW, unde puteți veni să înțelegeți și voi de ce este important să ai un hobby care să-ți placă. Îți aduce bucurie să fii parte dintr-o comunitate super cool și să îți uiți problemele pentru două ore.

Pe final, un mesaj din partea ta pentru cititorii Likez.ro.

„Be Yourself”, oricât de clișeic ar suna. Fiind tu, vei atrage 100% lângă tine oamenii care sunt la fel ca tine și care vor empatiza cu persoana ta.

Cel mai important sfat pe care l-ai primit la începutul carierei tale în calitate de creator de conținut:

⬆️

Emoji-ul tău go-to:

Clar „🤣”.

Cu ce gând îți dorești să rămână oamenii din comunitatea ta online după ce consumă conținutul pe care tu îl creezi pentru ei:

Vreau să se uite la conținutul meu și să fie relaxați, să le placă ceea ce văd și să le aduc un zâmbet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alina Ceușan și fiul ei, la cel mai vizitat loc festiv din București

Lorena Vișan, creatoare de conținut și TikTok Star: „Misiunea mea în online este să fac oamenii să se simtă iubiți și apreciați.”