in ,

AdorAdor OMGOMG

Totul despre Louis Florea: Cine este, Vârstă și Carieră

Louis Florea este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți influenceri români. El este cunoscut pentru conținutul pe care îl încarcă pe conturile sale de TikTok și Instagram, platforme unde și-a construit un fanbase foarte puternic.

 

Sursă imagini: @louismflr

Cine este Louis Florea?

Louis Florea  este un creator de conținut digital și coregraf bucureștean. El se bucură de o carieră înfloritoare în ceea ce privește mediul online, cu o comunitate mare și strânsă pe platformele principale pe care acesta încarcă conținut, mai precis TikTok și Instagram.

În ceea ce privește dansul, Louis este coregraf pentru The Masters Crew, trupă înființată chiar de el.

 

 

Cu ce se ocupa Louis Florea înainte să devină faimos?

Cât despre viața sa before fame, Louis s-a născut și a crescut în capitală. El a urmat Colegiul Național Octav Onicescu. După ce a terminat liceul, Louis s-a îndreptat către Academia de Studii Economice (ASE), tot în București, unde s-a specializat în Marketing. Cam în același timp, Louis și-a început, deși nu o știa pe atunci, și cariera de creator de conținut.

Ce vârstă are Louis Florea?

Louis s-a născut la data de 23 aprilie 1998, ceea ce înseamnă că, la momentul de față, el are 25 de ani. Cât despre semnul său zodiacal, Louis este un taur. Where are my other earth signs at?

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOUIS FLOREA (@louismflr)

Cum și când și-a început Louis Florea cariera în online?

El și-a început drumul spre faimă în 2018, cu ajutorul aplicației TikTok, unde acesta încărca lip sync-uri și clipuri cu el, realizând coregrafiile care erau în trend la vremea respectivă. Cum TikTok-ul s-a lansat oficial în aceeași perioadă, Louis este unul dintre pionierii TikTok-ului românesc.

În perioada pandemiei, atât aplicația, cât și creatorii de conținut care postau materiale prin intermediul acestora s-au bucurat de o creștere extrem de mare în popularitate, iar printre aceștia s-a numărat și Louis. Și de atunci, platforma lui a conttinuat să crească. În prezent, acesta are 954.1K urmăritori pe TikTok și 58 de milioane de like-uri.

 

@louismflr Didn’t expect this :)) #comedy #foryou #foryoupage #babyshark ♬ 오리지널 사운드 – 강시원Siwon – 강시원Xiwon

 

Este Louis Florea într-o relație?

Sunt destul de mulți oameni care, deși îl urmăresc pe Louis, nu o fac religiously și, ca atare, se întreabă constant care este situația sa din acest punct de vedere. Este Louis într-o relație sau nu? Oare Louis și Lorena Vișan sunt împreună? Sau o fi cu Mara Ognean?

Acestea sunt unele dintre întrebările pe care, atunci când făceam research pentru acest material, le-am remarcat ca fiind adresate de către unii dintre urmăritorii săi. Și, dacă e să fiu sinceră, și eu m-am întrebat asta o vreme. În special în ceea ce privește o posibilă relație între el și Lorena.

Parte din motivul pentru care există această confuzie este faptul că relația dintre cei doi este una extrem de strânsă. Ba, mai mult de atât, cei doi chiar au format un cuplu, undeva la începutul pandemiei, când și locuiau împreună. Cu toate acestea, cei doi nu mai sunt de mult timp împreună, însă au rămas prieteni extrem de apropiați. Iar la momentul actual, Louis nu pare să aibă vreo altă relație.

 

@lorevsn Reply to @melissa_regina_tha19 mai impreuna ca niciodata si cu o iubire puternica in inima 😡 :* @louismflr ♬ original sound – Lorena Visan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

totul-despre-andreea-balan-cariera-biografie-varsta-cover

Totul despre Andreea Bălan: Cine este, Vârstă și Carieră

Totul despre Eduard Sebastian_ Cine este, ce vârstă are și ce știm despre cariera lui în content creation

Totul despre Eduard Sebastian Dăneț: Cine este, Vârstă și Carieră