in ,

AdorAdor DrăguțDrăguț

Lorena Vișan și Louis Florea ne arată cum a evoluat prietenia lor în ultimii 4 ani

Prietenia dintre Lorena Vișan și Louis Florea cred că este una dintre cele mai îndrăgite și genuine dintre cele expuse în mediul online, din rândul influencerilor români.

Cei doi sunt tare apropiați de pe la începutul anului 2020, când s-au împrietenit inițial. Ceea ce însemană că luna aceasta și-au sărbătorit aniversarea a 4 ani de prietenie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOUIS FLOREA (@louismflr)

Pentru a comemora evenimentul, cei doi au încărcat o postare comună pe Instagram, în care împărtășeau cu comunitățile lor online câteva momente-cheie ale prieteniei lor, imortalizate cu ajutorul fotografiilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORENA VISAN (@lorevsn)

Să prezinți 4 ani de zile în doar 10 poze: care este maximul admis de Instagram pentru o postare de tip carusel, este aproape imposibil, așa că cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și au ales primele 10 fotografii care reprezentau cât mai veritabil atât dinamica relației lor, cât și evoluția acesteia de-a lungul ultimilor ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORENA VISAN (@lorevsn)

Atașat postării, cei doi au lăsat un mesaj înduioșător, menit să adugă un omagiu acestei conexiuni care a ajuns să fie atât de importantă pentru amândoi. Citește și tu mesajul celor doi influenceri chiar aici:

„Acum 4 ani in Ianuarie ne-am cunoscut si de atunci, de 4 ani de zile, suntem prieteni🤍. Cu bune, cu rele, cu certuri, cu impacari, am crescut impreuna si am evoluat impreuna. Ne-am cunoscut inainte de pandemie, am locuit impreuna in pandemie, am lucrat impreuna, am ras impreuna, am plans impreuna, ne-am certat si ne-am impacat de peste 10x. Prietenia noastra a inceput in our early 20s si a fost greu de lucrat cu ea fiindca atunci cand treci de la adolescent la viata de adult totul e un haos. Asa am fost noi un haos. Un haos care a vrut sa fie cat mai natural si care sa va faca sa radeti pentru ca asa suntem noi. Doua persoane energice si pline de viata care se bucura de fiecare moment! ❤️ Pozele astea inseamna mult pentru noi! Pozele sunt din 2020 pana in prezent 🤍.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Colaj. În stânga, posterul oficial al filmului Argylle, cu Dua Lipa, Henry Cavil și John Cena. În dreapta, sus, Henry Cavil, Bryce Dallas Howars și Sam Rockwell pe covorul roșu. În dreapta, jos, Valentin Popescu și prietenii lui, la premiera filmului Argylle, la Cinema City.

Cum a arătat premiera filmului Argylle la Cinema City în București? 😍

6 luni de Nectar – Let’s take a trip down memory lane