in , ,

OMGOMG

Lorena Șerban said YES și acum este logodită! Vezi totul aici 💍

Felicitarile curg pe Instagram pentru Lorena Șerban, creatoare de conținut din România, care a împărtășit cu fanii săi o veste minunată – este logodită!

Postarea sa emoționantă pe Instagram a fost însoțită de imagini cu inelul strălucitor de logodnă și o descriere care a topit inimile celor care o urmăresc.

Cel mai sweet anunț din partea creatoarei de conținut, Lorena Șerban

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

 

În postarea ei entuziastă, Lorena a scris: ”I Said Yes💍 I already knew you were the one, but now i have proof.🕊️”

Cu aceste cuvinte, a adus o notă de tandrețe și umor anunțului său, arătând că bucuria logodnei nu face decât să întărească sentimentele deja existente.

Fotografiile postate de Lorena o arată strălucind de fericire, purtând cu mândrie inelul de logodnă.

Fanii au inundat rapid secțiunea de comentarii cu felicitări și urări de fericire. Mulți au lăudat cuplul și au transmis gânduri bune pentru viitorul lor împreună.

O nouă etapă a vieții ei

Anunțul logodnei reprezintă o nouă etapă în viața frumoasei creatoare de conținut și pare să fi capturat inimile tuturor celor care o urmăresc.

Lorena Șerban a construit o comunitate loială de admiratori, iar aceștia se bucură acum sincer alături de ea în această perioadă de mare bucurie.

Cu siguranță, fanii așteaptă nerăbdători detalii despre cum a avut loc cererea în căsătorie și despre planurile de viitor ale cuplului.

Până atunci, însă, putem doar să ne bucurăm și să transmitem cele mai calde felicitări pentru această etapă minunată din viața Lorenei Șerban!

Tu ce zici?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine își sărbătorește ziua pe 17 decembrie?

5 trucuri pentru bunăstarea digitală a generației tale