in ,

OMGOMG

Lorena Șerban ne spune cum a trecut ea peste anxietatea primului trimestru de sarcină

În ultima vreme, Lorena Șerban și toate veștile minunate, dar neașteptate pe care ni le-a dat au fost the talk of the town.

De la faptul că s-a logodit și până la sarcină și la update-urile legate de aceasta, viața ei și noutățile din ea au fost subiectul principal de discuție pentru mulți dintre noi, în special la categoria ce mai fac influencerii noștri preferați?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

În acest sens, toată lumea a avut, pe lângă cuvintele frumoase, de laudă spuse la adresa ei, și o groază de întrebări care aveau nevoie de răspuns. Printre acestea, în rândul fanelor Lorenei care erau și ele, la rândul lor, tinere mămici – sau doar curioase și informate în domeniu – o întrebare a fost destul de prezentă în ultimele zile: cum a trecut Lorena peste anxietatea care vine cu primul trimestru de sarcină?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

Pentru că Lorena are o relație aparte cu fanii săi și adoră să interacționeze cu ei și să le ofere răspunsuri, atunci când aceștia au nedumeriri sau curiozități, influencerul nu a ezitat să adreseze această întrebare și să îi ofere un răspuns prompt: 

„Nu pot să zic că îmi e dor de primul trimestru, însă a avut farmecul lui”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

„Eu nu am fost deloc anxioasă. Am luat lucrurile cu calm și mi-am alocat mai mult timp pentru fiecare lucru pe care îl aveam de făcut, tocmai pentru a nu mă stresa. Mi-am rărit ieșirile pentru job din cauza stărilor de greață, căci, dacă nu le aveam pe alea, aș fi continuat activitatea. Am reluat-o după ce au trecut. În zilele în care Sebi era la muncă, mama venea la mine, era alături de mine și mi-a dat putere.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

Asta a avut de spus Lorena cu privirle la întreaga perioadă. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui story încărcat în urmă cu câteva zile pe Instagram.

În final, Lorena a mai avut de adăugat o singură remarcă:

„La cât de mult mi-am dorit bebelușul ăsta, am zis că orice stare pe care o am, o iau ca atare și nu las nimic să mă doboare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce semnificație are tatuajul de pe gleznă al lui Holy Molly?

Cine are ziua de naștere pe 2 februarie?