in ,

AdorAdor OMGOMG

Londra și Andreea la pătrat. Vezi cum a fost experiența Andreei Esca și a Andreei Berecleanu în Anglia, la evenimentul de lansare a celui main nou calendar marca Pirelli

Andreea Esca și Andreea Berecleanu au fost protagonistele unei călătorii de neuitat în inima Londrei, unde au acoperit, pe parcursul mai multor zile, evenimentele legate de lansarea Calendarului Pirelli 2024.

Cele două jurnaliste au oferit publicului românesc o privire captivantă în culisele acestui eveniment de prestigiu, împărtășind detalii și momente speciale.

Șederea lor în capitala britanică a fost plină de momente unice, începând de la reportaje video în care au prezentat fotograful excepțional, un adevărat artist care a început să lucreze cu telefonul la doar 16 ani.

Prin interviuri autentice și explorarea procesului creativ, Esca și Berecleanu au transmis povestea captivantă a acestui talent remarcabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Actrița Angela Bassett și poeta Amanda Gorman au fost printre vedetele surprinse în calendar, aducând un plus de strălucire și relevanță proiectului.

Jurnaliste talentate, Andreea Esca și Andreea Berecleanu au prezentat publicului românesc personalități deosebite și momente cheie ale acestui eveniment de marcă.

După zile pline de evenimente, cele două jurnaliste, alături de colegii lor, Berti Panaiot și Marius Constantinescu, au participat la petrecerea de după lansare, unde au socializat și au celebrat împreună cu alți invitați de seamă.

În timpul acestei seri pline de energie, fanii au putut să simtă atmosfera veselă și să descopere latura mai relaxată a jurnaliștilor români.

Când nu au fost implicate în acoperirea evenimentelor, Andreea Esca și Andreea Berecleanu au explorat Londra, capturând peisaje și momente speciale în oraș.

Cu fiicele alături, cele două jurnaliste au reușit să îmbine cu succes munca și distracția, petrecând momente de neuitat și oferind fanilor o privire intimă în viețile lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Cu o abordare fresh și autentică, jurnaliste precum Andreea Esca și Andreea Berecleanu nu numai că au adus la viață evenimentul Calendarului Pirelli, ci au creat și o conexiune autentică cu publicul lor, împărtășind nu doar știri, ci și momente de bucurie și inspirație din cadrul acestei experiențe de excepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

De acum, în haină de sărbătoare. Vezi cum te așteaptă Nectar în preajma Crăciunului: decorațiuni, delicatese și atmosferă cozy

Magda povestește urmăritorilor despre prima ei oră de condus, vezi aici