in

AdorAdor OMGOMG

Logitech Pop Keys, gadgetul Generației Z: Merită investiția?

Dacă nu ești la curent cu ultimele gadgeturi, I got you! Logitech Pop Keys este ultimul moft în materie de accesorii. De când cu TikTok și ASMR, acest gadget este folosit de multă lume și apreciat în număr mare. În special de către persoanele de vârsta noastră, adică Generația Z.

@danielsinfilms The Logitech Pop Keys is a wireless keyboard with customizable emoji keys! #wirelesskeyboard #emoji #emojokeyboard #logitech #logitechpopkeys #unboxing #asmr #keyboard #aesthetic ♬ original sound – Daniel Sin

Ce este Logitech Pop Keys?

Practic, este o tastatură. Dacă nu te pasionează partea aceasta de hardware, sau dacă pentru tine o tastatură trebuie doar să scrie, atunci nu o să fii dat pe spate.
Dar, totuși, s-ar putea să te surprindă chiar și așa!

Uite cum văd eu treaba:

  • Dacă îți place să îți personalizezi lucrurile
  • Dacă sunetele ASMR te relaxează
  • Ai preferințe specifice la aparențe sau stil
  • Te plictisești repede și vrei ceva nou

Tastatura aceasta s-ar putea să fie perfectă pentru tine!

Iată ce oferă acest gadget:

Logitech Pop Keys arată minimalist

Poate că ai observat și tu că minimalismul este un trend în ziua de azi. De la tot ce scoate Apple pe piață, până la stilul de îmbrăcăminte, se observă un trend.
Minimalismul e pe val. (Cu toate că trece vara. Jk.)

Este ușor de personalizat

De unde să încep? De la culorile diverse care sunt visul oricărui streamer sau gamer? Sau de la tastele care se pot schimba?
Yes, ai auzit bine. Logitech Pop Keys are taste cu emoji pe ele (care scriu chiar emoji-ul respectiv) și le poți schimba. Say what?
Am mai auzit de mouse la care poți să îi personalizezi comenzile, însă tastatura mi se pare ceva fenomenal.

@mochiiimarie Replying to @mochiiimarie 3 features I ♥️ about the @Logitech POP Keys & Mouse! 😍 #logitech #logitechpopkeys #asmr #keyboard #mouse ♬ Morning with U – Tollan Kim

Logitech Pop Keys este compact

Un alt feature de care sunt foarte mulțumiți utilizatorii este aspectul și versatilitatea tastaturii. Este ușor de transportat, ceea ce o face super pentru toți dintre noi care muncim remote. Dacă vrei să îți iei tastatura cu tine la birou sau prin călătorii, acum o să pari cool fără măcar să încerci.

Se poate folosi de pe mai multe dispozitive

At the touch of a key

Logitech Pop Keys este extrem de ușor de conectat la laptop, tabletă sau PC. Poți să te conectezi chiar prin Bluetooth și să folosești tastele personalizate pentru a face asta cât mai eficient.

Are un aspect interesant

După cum o văd eu, Logitech Pop Keys este o combinație între tastatura de gaming cu tastele înafară (spre deosebire de alte branduri care oferă taste mai discrete) și un accesoriu axat pe estetică.
Culorile sunt și ele diverse, și poți alege o culoare îndrăzneață și taste mai neutre, sau invers.

All in all, eu spun că merită investiția. Produsul are review-uri bune și arată foarte cool (cu riscul de a mă repeta), iar pentru cei dintre noi care iubim să avem lucruri personalizate, e numai bună.
Aș spune că accesoriul acesta este potrivit pentru toate persoanele care își scriau numele pe orice atunci când erau mici. Doar că versiunea upgraded, arată mai bine și funcționează mai bine.

Tu ce părere ai?
Lasă-ne idei despre ce ai vrea să citești aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 13 septembrie?

Vanessa Petrina

Vrei să impresionezi cu un outfit de Barbie? Descoperă noua colecție de toamnă a Vanessa Petrina Brand care include un pardesiu roz, inspirat de filmul Barbie