in ,

Totul despre Livia Bordea: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Livia Bordea este fosta soție a lui Cătălin Bordea, comediantul care ne-a făcut să râdem cu numeroase show-uri de stand-up și apriații TV.

În acest articol vom afla totul despre Livia Bordea, de la cine este până la vârstă, biografie și carieră.

Hai să descoperim împreună cine este Livia Bordea!

Cine este Livia, fosta lui Cătălin Bordea?

Cu toate că nu este o persoană publică în mod oficial, nefiind prezentă pe rețelele sociale, Livia Bordea a devenit cunoscută publicului larg prin glumele pe care obișnuia să le facă Cătălin Bordea în show-urile lui de stand-up.

Povestea lor de dragoste a început în 2012, apoi, doi ani mai târziu, au făcut cununia civilă, ca în 2019 să facă și nunta, petrecerea oficială.

Cu fiecare ocazie pe care o avea, Cătălin Bordea declara public cât de mult își iubește soția și cât de tare a reușit ea să-i schimbe viața.

Astăzi, Livia Eftimie, fostă Bordea, este colegă de muncă cu Spike, cântărețul de muzică rap și bărbatul cu care și-a înșelat soțul, declanșând un val de comentarii tăioase la adresa ei.

Ce vârstă are Livia Bordea?

Livia, fosta soție a lui Bordea, are numai 33 de ani. După divorțul de Cătălin, femeia a ales să nu facă absolut nicio declarație. Nu a vorbit despre cariera ei și nici despre viața personală.

Livia a devenit deosebit de discretă.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț.”, a spus Cătălin pe rețelele de socializare.

 Biografia Liviei Eftimie

Cancan.ro a făcut o anchetă și a aflat cum a arătat viața Liviei Bordea înainte să-l cunoască pe comediant.

Livia s-a născut în Măcin, jud. Tulcea, dar de ani buni locuiește în București. Înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Bordea, femeia era stewardesă. Ea a locuit o perioadă în Dubai. După ce s-a întors în țară, fosta soția comediantului a devenit instructor de kangoo jumps.

Timp de un an, Cătălin Bordea a urmărit-o pe Livia pe rețelele sociale, apoi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit iremediabil.

Cum arată astăzi cariera Liviei Bordea

În toamna lui 2023, paparazzi Cancan au surprins-o pe Livia Eftimie, fostă Bordea, în compania cântărețului Spike. Cei doi au fost fotografiați plimbându-se, iar mai apoi în mașină, sărutându-se.

Legat de acest „incident”, Spike, plin de aroganță, a declarat pentru Cancan:

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”.

totul despre Livia Bordea: cine este, carieră, vârstă, biografie

 Legat de cariera Liviei Bordea nimeni nu mai știe nimic altceva. Pare că fosta soția a comediantului Cătălin Bordea este în firmă cu Spike, actualul iubit, și se mai sărută cu el din când în când.

După divorț, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre relația cu Livia și despre divorț în mai multe podcast-uri, inclusiv în cel al prietenului său, Speak.

Tu ce știi despre Livia Bordea? Dacă ai mai multe informații, scrie-ne pe „Ai un pont?”. Așteptăm cu nerăbdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Magdyz: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Magdyz: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Ana Beregoi_ Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Ana Beregoi: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră