in ,

Totul despre Levi Elekes: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Levi Elekes: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Cu siguranță ai auzit de Levi Elekes!

Cine este Levi Elekes?

El este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România și CEO al unei companii care manageriază mari proiecte muzicale, pe plan mondial.

Vârsta lui Levi Elekes

Levi Elekes are 28 de ani și demonstrează prin tot ceea ce face că a fost un copil precoce, care a știut mereu rețeta succesului.

Biografia lui Levi Elekes

Levi Elekes s-a născut în Brașov și a studiat la Colegiul Național „Áprily Lajos”, un liceu cu predare în limba maghiară. Familia sa este una modestă. Mama a lucrat ca electrician în uzină, apoi a fost cofetar. Tatăl său conducea o Dacie și a ajuns ca mai degrabă el să se împrumute de la Levi Elekes decât să îl susțină financiar. Ambii părinți l-au susținut din punct de vedere moral și l-au învățat că numai prin multă muncă și perseverență poți obține rezultate pozitive.

În liceu, lui Levi Elekes i-a plăcut cel mai mult filosofia. Nu accepta ideea că școala continuă să repete informații învechite, care nu îl ajută la nimic. Inclusiv profesorul său de filosofie își amintește despre el că era un elev complex, aproape dificil, care punea o mulțime de întrebări la oră.

Altfel, i-a plăcut mereu să folosescă bicicleta și trenul ca mijloace de transport, în ideea că toți am fi mai sănătoși dacă am alege să circulăm în acest fel. Perseverența pe care o are Levi Elekes a reușit să o demonstreze inițial în sport. A excelat ca atlet, iar asta s-a văzut în momentul în care a început să câștige numeroase premii pe plan național, dar și internațional, la diverse discipline sportive. Nu s-a dat deoparte nici din implicare în proiecte sociale și umanitare. Levi Elekes a demonstrat că poate face nu doar performanță sportivă, cât mai ales performanță morală.

@levielekes

Începutul poveștii mele cu B.U.G. Mafia 🍾 #LeviElekes #BUGMafia #povestire #Amintiri #Aventura

♬ original sound – Levi Elekes

Nu și-a dat examenul de Bacalaureat așa că se numără printre acei tineri din Generația Z care sunt geniali fără să fi tocit băncile școlii memorând informații inutile. Mai mult, el a plecat de acasă încă din adolescență, când a realizat că se poate întreține singur. A reușit să aibă succes în domeniul în care activează fără ca măcar să fie un expert în aplicații și programare.

Calitățile pe care le are au făcut ca Levi Elekes să cucerească o iubită pe măsură. Este vorba, mai exact, despre binecunoscuta cântăreață Mira, care este urmărită și ea de o mulțime de persoane în mediul online. Cei doi s-au întâlnit la munte și au descoperit cât de multe lucruri au în comun, printre care se numără și bucuria lecturii, culmea, cu o mulțime de cărți preferate pe care le împărtășesc. Ei formează un cuplu care se numără printre cele mai apreciate și iubite.

Cariera lui Levi Elekes

Levi Elekes a reușit să își înceapă cariera, spre deosebire de tinerii de vârsta lui, la doar 16 ani, în 2011. A început dintr-o joacă să popularizeze o emisiune pe canalul său de YouTube, Friends Show. Aceasta are 12 milioane de vizualizări. Episoadele sale se încadrează în categoria educație și pare că Levi Elekes a știut încă le de la început să vorbească pe înțelesul tuturor chiar dacă gândirea sa este poate prea matură pentru vârsta pe care o are. El tratează în videoclipurile sale o mulțime de probleme și întrebări specifice vârstei și astfel reușește să convingă tinerii să citească și să se înțeleagă mai bine pe sine.

@levielekes

🙃 @MIRA

♬ Ce Ai Tu MIRA – MIRA

Levi Elekes a reușit să fie printre primii creatori de conținut care au monetizat reclamele pe YouTube. A știut să bată cu curaj la multe uși și așa a devenit unul dintre primii români care au fost plătiți prin contract pentru acele reclame pe care le repartiza pe contul său. A avut curajul să abordeze inclusiv trupa BUG Mafia și să îi convingă destul de repede pe membrii trupei, când era doar un adolescent, că el poate administra cu succes canalul trupei. Au urmat, apoi, și alte conturi de trupe muzicale din România și din Ungaria. La 19 ani, Levi Elekes deja era mâna dreaptă a lui Tataee.

Talentul său a făcut să fie cooptat de Andra și Măruță la una dintre firmele lor. Acolo, Levi Elekes a devenit acționar cu 10%, la doar 22 de ani. De asemenea, a avut apariții la emisiunea lui Măruță, de unde putem afla mai multe despre secretele succesului său. În prezent este director executiv la Red Entertainment Group și content creator. Cu succesul pe care îl are și datorită vizunii sale, nu se teme să spună că are încredere în viitorul pe care îl construiește în România, în timp ce mulți alții decid să părăsească țara.

Tu știi cine este Levi Elekes? Scrie-ne pe „Ai un Pont?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Nadina Ioana: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Nadina Ioana: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Georgiana Năstase: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Georgiana Năstase: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră