in ,

AdorAdor OMGOMG

Leo Dumitru și escapada sa de Crăciun. Vezi unde a mers influencerul ca să se bucure de spiritul sărbătorilor încă din luna noiembrie

Cu Crăciunul în suflet și nerăbdător să își împărtășească bucuria festivă cu lumea, influencerul culinar Leo Dumitru a hotărât să nu mai aștepte sărbătorile de acasă și să pornească el în căutarea lor, într-o escapadă de iarnă.

Destinația aleasă pentru a-și trezi spiritul Crăciunului a fost minunata capitală austriacă, iar punctul culminant al călătoriei sale a fost, fără îndoială, celebrul Târg de Crăciun din Viena.

Inspirat de magia sărbătorilor, Leo a pășit pe străzile împodobite ale Vienei, gata să se bucure de atmosfera festivă. Cu luminile strălucitoare, mirosul îmbietor de scorțișoară și brazii decorați în jur, influencerul și-a găsit rapid locul și rolul în această poveste de iarnă.

@leoodumitruAveam Tiktokul plin de peisaje de Craciun, nu am mai rezistat și am fugit pana la Viena cateva zile🤣🤣🤣. Ce sa fac pe aici? Recomandari de locatii/ restaurante?♬ Sleigh Ride (Sped Up) – The Ronettes

Bucătăria austriacă a fost pe lista sa de priorități, iar Leo nu a ratat ocazia de a savura deliciile locale. De la cârnăciori tradiționali, la dulciuri tematice, fiecare îmbucătură a însemnat o călătorie într-un paradis culinar. Și, desigur, vinul fiert nu putea lipsi, oferind o urmă plăcută de căldură în zilele reci de noiembrie.

Dar aventura sa nu s-a limitat doar la piața de Crăciun.

Leo, plin de energie și entuziasm, s-a aventurat pe pârtiile de schi din apropiere, aducând un plus de adrenalină experienței sale de Crăciun. Cu zăpada strălucitoare sub schiuri, influencerul a transformat Viena într-un loc magic și pentru amatorii de sporturi de iarnă.

@leoodumitruImaginati va sa patinati cu privelistea asta😍😍😍. Stiti unde e patinoarul?♬ Christmas song „Let’s decorate” – 3KTrack

Și pentru că era deja acolo, Leo a profitat și de ocazia de a explora frumusețea arhitecturală și culturală a Vienei. De la Palatul Schönbrunn la Catedrala Saint Stephen, fiecare colț al orașului părea să strălucească în lumina sărbătorilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leoo Dumitru (@leoodumitru)

Tu ai vizitat Târgul de Crăciun din Viena până acum? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Anda Radu și tradiția sa nebună de ziua ei de naștere. Cum își sărbătorește creatoarea de conținut ziua?

First Audition: cine cântă piesele nelansate pe care le auzi? Tu câte ai ghicit corect?