in ,

AdorAdor ExcitedExcited

Leo Dumitru ne arată din randări cum va fi restaurantul pe care urmează să îl deschidă în București

Faptul că Leo Dumitru urmează să își deschidă un restaurant în București e deja old news și un subiect pe care l-am mai discutat și aici de câteva ori.

Cu toate acestea, de fiecare dată când scriu despre asta mi se pare că nu a trecut prea mult de când doar ce am publicat ultimul articol pe această temă, dar, cumva, Leo reușește, chiar și în această perioadă super scurtă, să facă progrese impresionante.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leoo Dumitru (@leoodumitru)

Ultima dată când am scris despre asta, Leo ne făcuse un mic tur al viitorului local, aflat, la momentul acela, la stadiul de șantier.

El ne-a explicat cum urma să arate micul lui colț de rai, odată ce avea să fie gata, însă, pentru unii dintre noi a fost puțin greu să ne imaginăm exact fiecare ungher în parte și să asamblăm toate informațiile, pentru a ajunge la o imagine concretă.

Dacă și tu ești unul dintre acei oameni sau dacă ești doar curios să vezi cu proprii tăi ochi cum va arăta restaurantul, odată ce va fi gata să primească publicul, ai mare noroc. Recent, Leo a postat un TikTok în care ne arăta fix asta: cum va arăta localul, conform planurilor alcătuite de arhitecți și de designeri.

Noi ne-am uitat la clip, am analizat, împreună cu Leo, fiecare imagine în parte și avem un verdict de dat: ne place enorm!

@leoodumitruCum vi se pare ca arata restaurantul?! Aveti idei de nume pentru el?!🙏🏻🙏🏻🤪♬ original sound – Leoo Dumitru

Tu ce părere ai? Te-au făcut aceste poze să vrei și mai tare să-l vizitezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 2 februarie?

Text descriptiv despre imagine

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe TikTok în februarie 2024? Descoperă clasamentul complet