in ,

Totul despre Lectura de la A la Z: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Lectura de la A la Z_ Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Lectura de la A la Z este unul din cele mai populare canale de YouTube din România. În spatele acestui canal este un tânăr, Andi, care a reușit să formeze o strânsă comunitate.

În acest articol vom afla cine este Lectura de la A la Z ori, mai bine spus, cine este bărbatul care a pus bazele acestui canal de YouTube. Vom descoperi cine este, care-i numele real, ce vârstă are și cum arată cariera lui.

Ești curios să afli cine este Lectura de la A la Z? Citește articolul și află totul despre el.

Cine este Lectura de la A la Z?

După cum am spus, pe scurt, și în introducere, Lectura de la A la Z este un canal de YouTube românesc extrem de popular, cu 1,64 milioane de abonați, care, în ciuda a ceea ce spune numele, nu este dedicat cărților.

Canalul este dedicat conținutului de divertisment. Andi, fondatorul canalului și creatorul de conținut s-a nișat pe content funny și de gameing. Pe Lectura de la A la Z ve găsi atât vlog-uri din viața creatorului, farse, stream-uri în care s-a jucat faimoase jocuri precum Forza Horizon 5, Grand Theft Auto 5, Among Us și nu numai.

@andi_lecturatu

A avut noroc!!😂😂@Bercea Ionut #fyp #fy #lectura #bercea

♬ sunet original – Obret Andrei

Care este numele real al lui Lectura de la A la Z?

În spatele celebrului canal de YouTube stă Andi sau, pe numele lui real, Andrei Obreț. El are o fire energică, iar atunci când nu înregistrează clipuri pentru Lectura de la A la Z, Andrei preferă să se plimbe.

Într-un interviu pentru Connect.ro, el a declarat că nu preferă să meargă în locuri anume, poate chiar luxoase, ci să petreacă timp cu prietenii indiferent de unde se află.

Ce vârstă are Andrei Obreț?

Andrei Obreț, fondatorul canalului Lectura de la A la Z s-a născut în data de 21 august 1996. Deci, el are astăzi frumoasa vârstă de 27 de ani.

Mai mult decât atât, pentru pasionații de astrologie, de menționat este și faptul că este fecioară.

Cum arată astăzi cariera lui Andrei Obreț de la Lectura de la A la Z?

Pasiunea pentru jocuri a pornit de când avea vreo opt ani. Se consideră un norocos pentru că în acele vremuri puține persoane aveau calculator acasă, dar fiindcă tatăl lui lucra în domeniu, el făcea parte din acea categorie mică.

Avea 16 ani atunci când a început să încarce jocurile pe care le juca pe YouTube. A început să creeze acest gen de conținut din pasiune, nu pentru că visa să facă o meserie din asta. Mai mult, el a avut ambiție și viziune. Nu a renunțat să facă asta nici măcar în zilele în care se simțea presat de tot felul de factori exteriori, începând cu timpul.

Astăzi, Andrei are o comunitate unită de gaming, iar fenomenul, a declarat acesta pentru Connect.ro, a luat amploare în ultimii ani. Mai mult decât atât, pe lângă YouTube, Lectura de la A la Z este prezentă și pe alte platforme sociale, de exemplu, pe TikTok acesta are aproape 300 de mii de urmăritori. De asemenea, nu lipsește nici de pe Instagram, unde a adunat o comunitate de 365 de mii de urmăritori.

Dacă o ținem în ritmul acesta, cred că putem concura cât de curând cu țările mai dezvoltate la capitolul acesta, a spus Andrei pentru Connect.ro

 Tu urmărești Lectura de la A la Z? Dacă da, scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne care este jocul tău preferat pe care acesta l-a jucat alături de abonații lui.

Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre! De asemenea, ai un alt creator preferat? Spune-ne cine este, iar noi vom scrie totul despre el, de la cine este până la vârstă și carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

iM Ivan Mihai a castigat Majorul de CS

Cine este iM – Mihai Ivan, Castigatorul Primului Major de CS2

rezolva testul si afla cat de multe stii despre Romania

Află cât de bine cunoști România!