in , ,

OMGOMG

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt câștigătoarele America Express – Drumul Soarelui☀️

Hai cu mine să vezi ce au împărtășit online Laura și Sânziana după anunțarea televizată a câștigării competiției!

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Dacă aceste sărbători te-au suprins acasă cu familia, înseamnă că nu ai ratat Marea Finală a liderului de audiență pentru toate vârstele, America Express. Competiția televizată a început să fie difuzată spre finalul lunii octombrie, iar la finele anului, în luna decembrie, a ajuns și la final.

În cadrul acestei ediții, producția reality show-ului a adunat echipe diverse, competitive și puternice, care s-au luptat cu toate resursele pe care le-au avut, pentru a face față provocărilor dure și traseelor periculoase de pe Drumul Soarelui, ruta Columbia, Ecuador, Argentina🗺️.

În Marea Finală, bătălia s-a dat între frații Eram și #TeamGuisy, câștigătoarele acestui sezon fiind Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

@lauragiurcanu si @sanziananegru câștigă AMERICA EXPRESS- Drumul Soarelui ☀️

 

După anunțul televizat, cele două creatoare de conținut au împărtășit următoarele mesaje comunităților lor care au așteptat cu sufletele la gură deznodământul competiției.⬇️

Laura Giurcanu

S-a terminat America Express si pentru noi. Castigatoare. A fost o experienta atat de frumoasa si intensa pe care am trait-o cu prietena mea, pentru care pot fi doar recunoscatoare, cu siguranta ne-a schimbat si ne-a facut oameni mai completi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lauragiurcanu

Sânziana Negru

S-a incheiat cea mai intensa, grea si frumoasa experienta de viata pe care am trait-o vreodata. Iar noi am castigat. Dar trofeul il merita in egala masura si echipele cu care am jucat etapa finala. A fost o reala placere sa va descoperim si sa invatam de la voi ce inseamna sa ai 20 de ani si sa fii extrem de rabdator, cumpatat si extrem de competitiv sau ce inseamna sa ai o relatie de 17 ani si sa formezi REAL o echipa in orice. Va multumim, Aris si Alexia, Giulia si Vlad, sunteti un exemplu pentru noi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanziana (@sanziananegru)

 

După cum reiese și din descrierile lor, atât pentru Laura, cât și pentru Sânziana a contat mai presus de orice prietenia frumoasă care le leagă, și care a reprezentat pentru ele rețeta câștigului de data aceasta. De asemenea, tot mai presus de marele premiu, pentru fiecare participant a contat experiența America Express, deoarece a contribuit la adunarea unor experiențe unice și de neuitat, pe care nu le-ar fi trăit în viața de zi cu zi. După cum menționa și Alexia Eram în mesajul ei emoționant de pe Instagram:

Suntem foarte fericiti insa, deoarece ati putut sa ne cunoasteti! Si pentru ca am luat parte la superba aventura America Express, pana la capat! Povestile traite acolo si oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea si sufletul, intr-un mod aparte. A fost greu dar a meritat din plin! Va multumim din suflet pentru sustinerea si incurajarile permanente si felicitari echipei castigatoare!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Am văzut echipei diverse care s-au luptat cu toate resursele pe care le-au avut pentru a continua sau a câștiga provocarea de pe Drumul Soarelui. Anul acesta prietenia dintre Laura și Sânziana și-a pus amprenta asupra victoriei finale. Oare ce ne va pregăti echipa America Express data viitoare?🫨

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce au făcut Adda și familia de Crăciun?

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 1 – 7 ianuarie: clasamentul celor mai norocoase zodii