in

Laura Giurcanu & Amigos: Cum arată experiența în private crew-ul Laurei?

Te întrebi ce este un Instagram Broadcast Channel?

Poate ai primit deja o invitație să intri în canalele creatorilor de conținut pe care îi urmărești. Noul tool Instagram îți permite să te conectezi mult mai intim cu influencerii cu care împărtășești interese similare.

Am scris deja despre ce înseamnă să faci parte din Private Crew-ul Alinei Ceușan, iar mai multe poți afla în articolul de aici

Personal, am vrut să experimentez ce înseamnă să faci parte din comunitatea apropiată a Laurei Giurcanu, pe canalul de Instagram Laura & Amigos.

La recomandarea prietenei ei, Sânziana Negru, Laura și-a deschis propriul canal unde distribuie zilnic cum decurge ziua ei. De la activități, la ce mănâncă și până la filmulețe amuzante cu prietenii de la petreceri. And some details about America Express. Mai ales că emisiunea începe în 21 octombrie, poate avem ocazia să aflăm mai multe lucruri din spatele filmările, direct de la Laura.

Oamenii pe care îi adună Laura în jurul ei, îi reflectă personalitatea întru totul. Love & good vibes only! 

Acum poți face parte și tu din canalul ei pentru more Giusy content și oamenii faini, cu aceleași interese ca ale tale. Monotonia nu este o opțiune!  

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici. 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi ce activități de cuplu fac Nicolle Stănese și iubitul ei!

Paris Takeover: Lorena Șerban