in ,

AdorAdor

Lansarea fondului de ten Bear With Me de la NYX a făcut FURORI pe piața românească, în rândul pasionaților de make-up! Hai să afli ce cred despre el influencerii noștri preferați: Mara Georgeanu approves

După doi ani, așteptarea a luat sfârșit: fondul de ten Bear with Me Blur Tint de la NYX este în sfârșit disponibil și în România. În toată țara, entuziaștii de beauty și make-up se bucură de lansarea acestui fond de ten cunoscut pentru formula sa inovatoare și rezultatele promițătoare.

Fondul de ten Bear with Me Blur Tint se mândrește cu o reputație extrem de bună în afară, pe motiv că ar conferi o acoperire impecabilă și finisată, dar totuși naturală.

Este conceput pentru a oferi o acoperire reglabilă, asigurându-se că entuziaștii de machiaj pot obține look-ul dorit, fie că este vorba despre o strălucire subtilă sau o apariție mai rafinată. În plus, fondul de ten este lăudat pentru senzația sa ușoară, făcându-l confortabil chiar și când vine vorba de a fi purtat pe tot parcursul zilei.

Influencerii din comunitatea de beauty și make-up, printre care Carmen Grebenisan și Mara Georgeanu, au avut șansa să încerce fondul de ten Bear with Me Blur Tint și să-și împărtășească feedback-ul.

@itscaaaarmen ✨First impression✨ Product: @NYX Cosmetics bare with me blur foundation #itscaaaarmen #makeup #gifted #swatches #nyx #nyxcosmeticsromania ♬ sunet original – itscaaaarmen

@marageorgeanu Testam Bare with me Blur de la NYX 🖤 // #makeup #nyxprofessionalmakeup #nyxcosmeticsromania #haul #makeupchallenge ♬ Cena Engraçada e Inusitada de 3 Minutos – HarmonicoHCO

Carmen Grebenisan și-a exprimat satisfacția ei față de produs, evidențiind că nu irită pielea. A subliniat elasticitatea sa pe față, permițând pielii să se miște și să respire confortabil. Această caracteristică este apreciată în mod deosebit de cei care caută un fond de ten care să nu se simtă greu sau restrictiv.

Mara Georgeanu, cunoscută pentru expertiza sa în machiaj, a recomandat fondul de ten Bear with Me Blur Tint pentru cei care iubesc un finisaj mat. Fondul de ten, conform Marei, găsește echilibrul perfect între a oferi un aspect mat și a permite pielii să arate natural radiantă.

Odată cu ajungerea produsului pe rafturile din România, pasionații de make up sunt nerăbdători să pună mâna pe fondul de ten, inspirați, probabil, de recenziile pozitive ale influencerilor. Lansarea produsului pe piața din România a stârnit o frenesie printre cumpărători, care sunt încântați să experimenteze calitățile acestei bijuterii de la NYX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ada Ileana

Tot ce ar trebui să știi despre Ada Ileana, concurenta Love Island România 2023

Alexandra Balea

Tot ce ar trebui să știi despre Alexandra Balea, concurenta Love Island România 2023