in ,

AdorAdor OMGOMG

Lansare H&M Studio la Kaiamo cu influencerii noștri favoriți

Cea mai nouă colecție de la H&M Studio A/W 2023 a avut lansarea la Kaiamo. La eveniment au participat mulți influenceri pe care îi urmărim, printre care și Carmen Grebenișan, Gabriela Atanasov, Maria Vigheciu, Andrei Grigorie și alții.

Tema dinner party-ului pentru lansarea colecției a fost eleganța misterioasă, inspirată de simplitatea nuanțelor de alb și negru, dar și a siluetelor bine conturate. Colecția urmărește să evidențieze stilul rafinat al protagonistelor din filmele noir.

Kaiamo x H&M Studio

Dish-urile de la Kaiamo au fost preparate de Chef Radu Ionescu. Kaiamo e un restaurant care fuzionează bucătăria clasică românească cu fine dining, iar meniul se schimbă la fiecare trei luni, în funcție de sezon.

Influencerii au servit la cină sushi românesc, cărbune comestibil infuzat cu ienupăr și fructe de pădure, iar main dish a fost pe bază de ouă. Chef-ul a ales acest preparat datorită istoriei brand-ului H&M. Primul magazin a fost deschis în anul 1947, în Suedia. Se numea Hennes și comercializa doar haine pentru femei.

Analogia dintre magazinele care au fost deschise de-a lungul anilor și o găină care depune ouă a reprezentat inspirația pentru acest dish. Acum rămâne întrebarea: cine a fost primul? Oul sau găina?

Lasă-ne în comentarii părerea ta despre noua colecție H&M Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Coke App: Experiența The Art of Taking by Delia

Ce branduri românești poți atinge și proba atunci când vizitezi cafe & shop-ul ESHTE din București