in ,

AdorAdor OMGOMG

L O V E cu Lorena Vișan și Matei Tudose: See their take on this adorable trend

Cred că știm cu toții trendul acela cu L is for the way you look at me, O is for the only one I see. E unul super fun și, adesesori, chiar adorabil, cu care cuplurile s-au tot distrat de vreo câțiva ani, de când a apărut prima dată.

E ceva anume în simplitatea lui și în faptul că te lasă să-ți dai frâu liber creativității care îl face incredibil de atractiv, atât pentru cei care încearcă să se joace cu el, cât și pentru cei care doar urmăresc variantele altora și se amuză pe seama spin-ului personal dat de fiecare.

@cost_n_mayorHAPPY VALENTINES DAY ❤️ send this to your crush 😉♬ original sound – ⭐️

Și, cum acesta este un trend pentru îndrăgostiți, are sens faptul că a început să fie iarăși în vogă încă de pe acum. La urma urmei, vrem să îl prindem la timp pentru Valentine’s Day, right?

Trendul abia ce de dezgheață săptămâna asta, cam ca Mariah Carey prin octombrie, însă deja am văzut vreo două-trei perechi care s-au distrat de minune, încercând să formeze literele din cuvântul L-O-V-E în moduri cât mai inventive cu putință.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORENA VISAN (@lorevsn)

Varianta mea preferată – și una pe cât de adorabilă, pe atât de comică – este, de departe, cea a Lorenei Vișan și a partenerului ei, Matei Tudose.

Nu știu dacă e datorită muncii asidue pe care o depun pentru a forma literele sau mulțumită peisajului de iarnă, care vrea și el să participe la joaca celor doi îndrăgostiți, dar clipulețul lor mă înveselește maxim de fiecare dată când îl văd.

E pur și simplu o delicatesă. See for yourself:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORENA VISAN (@lorevsn)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 3 februarie?

Astăzi, vă invităm să intrați în universul plin de culoare și bârfă al lui Really Rux.

Really Rux citește secrete despre influenceri în noul ei show, Secret Discret