in

AdorAdor OMGOMG

Despre Trupa Stray Kids: Cine sunt membri? Si cum au reușit cucerească inimile fanilor din întreaga lume?

Cine sunt Stray Kids și cum s-a format trupa Kpop?

În anul 2018, în cadrul „Music Survival Program”, Bang Chan a format trupa Stray Kids cu acei oameni cu care a rezonat cel mai bine, cu cei pe care îi considera prietenii săi și cei care i-a vizualizat formând un întreg din diferite piese, dar care se completează în același timp. Ceea ce a fost deosebit în cadrul formării Stray Kids, este faptul că în acest format televizat coreean, în general, juriul alege aleatoriu membrii trupelor pe care le formează, dar în cazul Stray Kids, poate tocmai această îmbinare bazată pe instinct, a reprezentat rețeta succesului de mai târziu.

Cine sunt membri Stray Kids?

Trupa este formată din 8 membri activi: Hyunjin (rapper), Felix (rapper), Lee Know (dansator principal), Bang Chan (producător), Han (rapper), I.N (vocalist), Seungmin (vocalist principal), și Changbin (producător), și fac parte din a patra generație, al patrulea val, Kpop din Coreea de Sud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stray Kids (@realstraykids)

Prin ce se deosebesc de alte trupe din industria Kpop?

Succesul trupei nu ar trebui să fie de mirare nici la nivel național, nici internațional deoarece prin toate elementele pe care le îmbină, aceștia și-au conturat o identitate puternică și unică în industria muzicală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stray Kids (@realstraykids)

Pe de o parte, aceștia se remarcă prin inovație, autenticitate și versatilitate, explorând diverse și diferite genuri muzicale, precum hip-hop, EDM, rock. Pe de altă parte, într-o industrie care produce pe bandă rulantă trupe și melodii, cum este cea K-pop, aceștia își produc singuri melodiile. Bang Chan, Changbin și Han, cunoscuți sub numele de 3Racha, sunt cei care produc majoritatea melodiilor, cu ajutorul ocazional al celorlalți membri. În prezent, aceștia sunt în topul KOMCA „most credited k-pop idols” – Bang Chan cu 168 melodii, Changbin cu 143 și Han cu 140 melodii.

Cum se explică ascensiunea internațională rapidă?

Ascensiunea dincolo de granițele Coreei de Sud a început în anul 2020, odată cu lansarea piesei God’s menu. De atunci și până în prezent, Stray Kids au rămas constanți și s-au remarcat prin talentul lor inconfundabil, performanțele puternice și dinamice, rutinele lor de dans energizante, abilitățile vocale impresionante și prezența carismatică pe scenă, ceea ce le-a câștigat o bază de fani loiali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stray Kids (@realstraykids)

Totodată, nu doar talentul muzical i-a ajutat să fie recunoscuți internațional, ci și colaborările cu marile case de modă, Hyunjin și Felix fiind ambasadori globali pentru Versace, respectiv Louis Vuitton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

Stray Kids funcționează ca un întreg, ca un mecanism perfect care fără o piesă s-ar bloca. Dacă îți place și ție trupa, lasă-mi în comentariu să văd cine mai face parte din comunitatea #stays!

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce știm so far despre relația dintre Olivia Rodrigo și Louis Partridge?

Recomandarea cinematografică a săptămânii: Priscilla