in , ,

OMGOMG

Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt oficial părinți! Ce spun sursele

În lumea strălucitoare a vedetelor, Kourtney Kardashian și Travis Barker împărtășesc bucuria nașterii celui mai nou membru al familiei lor, Rocky Barker.

Cum se simt cei doi părinți?

Cuplul este în extaz, iar sursele dezvăluie că Kourtney este over the moon și extrem de fericită să își strângă în brațe băiețelul în timp ce Travis este descris ca fiind complet obsedat de băiețelul lor.

Potrivit unei surse citate de People, Kourtney a trecut prin momente stresante în timpul sarcinii, dar acum se bucură din plin de momentele alături de micuțul Rocky.

 

„Sarcina ei a fost stresantă spre sfârșit. Ea este fericită că acum își poate strânge băiețelul în brațe. Se simte atât de binecuvântată.”

Travis, la rândul său, continuă să fie o prezență deosebită pentru Kourtney, aducându-i mâncare sănătoasă și fiind obsessed cu micuțul lor.

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au dorit mult un copil

Cuplul emană fericire și entuziasm în această perioadă specială a vieții lor, deși suntem obișnuiți să-i vedem at their best.

Kourtney a împărtășit o parte din călătoria ei în sarcină într-un interviu cu Vogue UK, dezvăluind că a simțit presiunea de a recurge la fertilizare in vitro, dar a ales să lase lucrurile să decurgă natural.

„S-a întâmplat în mod natural. A fost un sentiment de nedescris. Șoc, apoi fericire… se instalase frica, îngrijorarea, dar mi-am amintit că trebuie să fiu recunoscătoare.”

Ea dezvăluie că, deși nu a avut un plan de naștere, se ocupă să vorbească mereu cu bebelușul și să-i transmită că „Totul va fi minunat.’’

Cum s-a aflat numele băiețelului?

În timp ce Travis a dezvăluit numele bebelușului în podcastul One Life One Chance, adăugând și o notă de umor legată de planurile lor pentru Hawaii, Kourtney și Travis devin subiectul principal al discuțiilor în mediul online.

 

 

Fanii șau parte de o incursiune autentică în viața proaspăt extinsă a acestui cuplu celebru.

Kourtney și Travis își împărtășesc bucuria și așteptările lor într-un mod care cucerește inimile celor care îi urmăresc.

Un nou capitol se deschide în povestea lor de viață, iar fanii sunt cu siguranță nerăbdători să descopere mai multe detalii din această nouă și palpitantă aventură a lor. 🌟👶❤️

Tu ce părere ai de numele băiețelului lor?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 21 – 28 ianuarie: clasamentul zodiilor cu cele mai multe provocări

Cine este câștigătorul BUZZHOUSE? 🏆