in ,

OMGOMG

KFC lansează Schimb de Bucătari. Singurul show unde gătim pui ca la KFC… la KFC

Dacă ai încercat să gătești și tu măcar o dată un pui la fel ca cel de la KFC chiar de acasă, raise your hand!✋

Cei de la KFC România au remarcat interesul pentru rețeta secretă a puiului de la KFC, însă lucrurile stau simplu. Nu există niciun secret sau vreo rețetă ascunsă. Rețeta puiului poate fi făcută la fel de bine și în cadrul bucătăriilor de la KFC, dar și de acasă.

Pe această cale, cei de la KFC au lansat în luna octombrie Schimb de Bucătari, primul și singurul show culinar online în care se gătește pui ca la KFC… la KFC.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KFC Romania (@kfcromania)

În fiecare episod, Claudiu, un bucătar KFC, face schimb cu 5 influenceri din zona de food care au încercat să replice rețeta puiului de la KFC.

Cei care au acceptat #pebune provocarea KFC, sunt Dragoș Neacșa, Cristina Andrei, Sorin Stan, Andreea Corb și Keed.

Ne-a atras în special atenția creatoare de conținut Andreea Corb a distribuit comunității ei un videoclip cu rețeta puiului Kentucky, pe care a învățat-o chiar în cadrul filmărilor show-ului.🔽

@andreeacorb Am așteptat cu nerăbdare să vă povestesc despre primul meu proiect in colaborare cu @KFC Romania 😍 Aceștia au lansat un nou serial numit “Schimb de Bucătari” unde am fost invitată să fac pui Kentucky #pebune. A fost o experiență unică pentru mine deoarece am lucrat cu o echipă de filmări pentru prima dată în viața mea și a fost extrem de interesant să văd cum se întâmplă lucrurile într-o bucătărie KFC. Puteți urmări seria Schimb de Bucătari pe YouTube. #familiademâncăcioși #bucatariaandreeicorb ♬ sunet original – andreeacorb

Aștept cu interes episodul cu Keed. See you next time!!

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în noiembrie 2023?

Flavia Barbu și Olivia Addams vorbesc pe TikTok despre modă