in ,

AdorAdor

Totul despre KEED: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Descoperă acum câteva detalii despre viața rapper-ului KEED!

Totul despre KEED

David Bogdan Ioniță, cunoscut sub numele de scenă „KEED”, este un cântăreț și compozitor de muzică rapp, dar și un mare pasionat al artei culinare. Deși succesul muzical a venit abia mai târziu, pe când avea vârsta de 27 de ani, a devenit rapid un “icon” al rapp-ului românesc, urmând ca ulterior, melodiile lui să se audă pe unele dintre cele mai mari scene ale României.

În rândurile care urmează, vei descoperi câteva dintre cele mai speciale și colorate laturi ale personalității lui, dar și modul în care acesta a reușit să devină atât de relevant în industria muzicală din România.

Cine este KEED?

David Bogdan Ioniță aka KEED, este un tânăr artist din România, mai exact din Călărași, care în prezent își trăiește visul de a fi cântăreț, în București. Acesta are vârsta de 33 și este zodia balanță.

 

Sursă Imagini: Google

Cariera lui KEED

KEED a început să se învârtă în lumea muzicală încă de la o vârstă fragedă, prima lui melodie fiind compusă la vârsta de 16 ani. O bună perioadă de timp, acesta s-a orientat înspre mai multe domenii de activitate, inclusiv în străinătate, pentru a explora și descoperi noi pasiuni, însă într-un final, muzica l-a adus înapoi în țară.

În 2016, rapper-ul a lansat primul lui mixtape, numit „Londra”, iar mai târziu, în 20 Februarie 2018 a lansat primul lui album numit „Regele”, care curpinde 10 melodii.

În 2019 a lansat cel de-al doilea mixtape, numit „Cocktail”.

2020 a fost și acesta un an bogat din punct de vedere al carierei, acesta lansând un EP de crăciun, numit „Piticul Care A Stricat Crăciunul”.

Un pas important în cariera lui KEED a fost și momentul formării trupei ȘATRA B.E.N.Z, alături de Lu-K Beats, NOSFE, Super Ed și Killa Fonic (care a părăsit ulterior trupa).

Conform propriului website keed.ro, SATRA B.E.N.Z este o grupare muzicală, care urmărește o abordare nonconformistă, și care nu își impune bariere creative. Rezultatul final fiind un soi de Hip-Hop proaspăt și inedit, atât din punct de vedere muzical, cât și vizual.

De asemenea, trupa este descrisă ca fiind o colecție inedită de artiști, care au revoluționat industria muzicală din România, și care vor să împartă „doar dragoste pentru toți șatrabonții și șatraboantele”.

Pe data de 15 martie 2024, KEED a lansat un alt album, pe care l-a denumit „David”, după numele lui, și care are în componență 17 melodii. Am putea spune că este un album al colaborărilor, deoarece multe dintre acestea sunt compuse în colaborare cu nume mari ale industriei muzicale, precum BLANCO, RAVA, Amuly, Bruja și El Nino.

Totul despre KEED

Sursă Imagine Instagram: keedonline

Printre aceste colaborări se regăsește și melodia „Flori de Lavandă”, pentru care a făcut și un live session alături de cântăreața Feli.

O abordare recent apărută pe YouTube-ul din România, este crearea de clipuri de tip „album reaction”, lucru de care se bucură și acest album, oamenii împărtășind cu urmăritorii lor reacțiile live cu privire la melodiile de pe acest album.

O surpriză plăcută a fost și momentul în care KEED și-a declarant pasiunea pentru gătit. Și drept urmare, s-a înscris la preselecțiile pentru emisiunea televizată de pe Antena 1, numită Chefi La Cuțite, iar pasiunea arzătoare și dorința de a deveni din ce în ce mai bun, l-au propulsat până în semifinală.

Cum stă KEED pe Social Media?

O modalitate inteligentă de promovare a artei pe care o crează este Social Media. Astfel, îl poți găsi pe platforme precum: Instagram, YouTube și TikTok.

Pe platforma Instagram, artistul este urmărit de aproximativ 135K de oameni, iar acesta este locul în care el share-uiește în timp real, cele mai importante evenimente din viața lui, ori cele mai noi melodii și colaborări pe care urmează să le lanseze.

Pe YouTube, căutând canalul „KEED-TOPIC”, vei găsi cele mai recente release-uri ale artistului, dar și sesiunea live a rapper-ului, de la Urbanist Session, interpretare care a adunat un număr de peste 322K vizualizări.

Pe TikTok, în schimb, căutând @followkeed, vei găsi un conținut axat pe gătit, unde reacționează la diverse rețete pe care le găsește online, dar și scurte videoclipuri în care explică etapele de pregătire ale propriilor preparate.

Dacă vrei să împărtășești cu mine mai multe detalii, aștept mesajul tău aici! 😋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Smida Jazz Festival 2024: Când se ține, unde, program

Smida Jazz Festival 2024: Anulare cu regret

Totul despre Simona Țăranu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Simona Țăranu: Cine este, vârsta, biografia, cariera