in ,

AdorAdor

Kali Uchis și Don Toliver așteaptă primul lor copil împreună!

Cu ritmurile lor captivante și vibrațiile fresh, Kali Uchis și Don Toliver își aduc talentele muzicale într-un nou gen de proiect – creșterea unei familii.

Artista împreună cu partenerul său, Don Toliver, au dezvăluit că urmează să devină părinți într-un mod care ar face invidioși chiar și coregrafii cele mai buni.

Clipul prin care Kali Uchis și Don Toliver ne surprind

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea albumului său în limba spaniolă, Orquideas, Kali Uchis a lăsat o explozie de bucurie și în altă direcție – printr-un videoclip muzical emoționant, plin de detalii personale, pentru „Tu Corazón Es Mio.”

Imaginile continuă să ne ducă în culisele unui moment cu adevărat personal, inclusiv vizite la doctor și dansuri într-o cameră cu ferestre pictate.

Postări pe instagram și alte bucurii

Pe Instagram, Kali Uchis împărtășește mai mult din emoțiile lor, scriind,

„Începem o familie ❤️‍🩹 nu sta prea mult, micuțule, mama și tata abia așteaptă să împărtășească viața cu tine.”

Vestea entuziasmantă vine cu doar o zi înainte de lansarea celui de-al doilea ei album în limba spaniolă, Orquideas, oferind fanilor o doză dublă de fericire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kaliuchis

Startul relației celor doi artiști

Într-un interviu din 2021 cu W Magazine, Don Toliver a confirmat că sunt într-o relație, dar au preferat să nu fie excesiv de publici.

„Nu suntem nebuni după expunere publică sau ceva de genul acesta,” a spus el. „Doar vibrăm împreună.”

Călătoria lor împreună a inclus chiar și o călătorie în Columbia, unde au vizitat familia lui Uchis și au filmat câteva videoclipuri muzicale pentru albumul lui Toliver, Life of a DON.

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum evoluează această călătorie muzicală și familială, Kali Uchis și Don Toliver ne arată că viața poate fi cu adevărat un dans vibrant și imprevizibil.

Tu ce zici? Are you excited? Împărtășește-ne părerea ta aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 18 ianuarie?

Tu care Barbie ești? Află cu testul nostru!