in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 28 decembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că și John Legend s-a născut pe 28 decembrie?

28 decembrie a fost martorul nașterii mai multor persoane remarcabile din diferite domenii, lăsând o amprentă de neșters asupra istoriei și culturii noastre. De la actori celebri la oameni de știință revoluționari, iată câteva personalități celebre născute în această zi de bun augur.

Muzician, cântăreț și compozitor câștigător de Grammy, John Legend a fermecat publicul cu vocea sa plină de suflet și versurile sincere. Cunoscut pentru hituri precum „All of Me” și „Ordinary People”, Legend a devenit un icon în scena muzicală contemporană.

Renumita actriță engleză Dame Maggie Smith a avut o carieră prolifică, acoperind zona de scenă, film și televiziune. Ea a captivat publicul cu spectacolele sale versatile, câștigând numeroase premii, inclusiv mai multe premii ale Academiei și Globuri de Aur.

Un actor și regizor stimat este Denzel Washington, care a lăsat o amprentă de neșters la Hollywood. Cu două premii ale Academiei în numele său, Washington este celebrat pentru performanțele sale puternice în filme precum „Training Day”, „Glory” și „Malcolm X”.

Legendarul scriitor de benzi desenate și fost președinte al Marvel Comics, Stan Lee a transformat industria benzilor desenate. Co-creând personaje iconice precum Spider-Man, Iron Man și X-Men, influența lui Lee sa extins cu mult dincolo de paginile cărților de benzi desenate.

Fondatorul Aikido-ului, Morihei Ueshiba s-a născut pe 28 decembrie. Filosofia sa de arte marțiale a subliniat armonia și non-rezistența, făcând din Aikido o practică unică și influentă în lumea artelor marțiale.

Acești oameni minunați născuți pe 28 decembrie au lăsat o moștenire de durată, fiecare contribuind la lume în felul său excepțional. Fie că au făcut asta prin puterea muzicii, prin magia filmului, prin arta povestirii sau prin disciplina artelor marțiale, aceste personalități celebre continuă să inspire și să distreze oameni de pe tot globul chiar și astăzi.

 

La mulți ani tuturor celor care își serbează ziua de naștere alături de acești oameni minunați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aplicația Threads și battle-ul dintre Adrian Elicopterul de Luptă și Iorga

Tu care personaj din Gossip Girl ești? Află din testul nostru!