in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 22 septembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că Joan Jett s-a născut pe 22 septembrie?

22 septembrie este o dată care a oferit lumii o multitudine de personalități excepționale care au avut puterea să schimbe, într-un fel sau altul, domeniul în care au activat. De la lumea divertismentului la sport și literatură, iată câțiva oameni celebri născuți în această zi deosebită de septembrie.

Tom Felton este cunoscut de milioane de oameni ca Draco Malfoy din seria de filme Harry Potter. El este un actor și muzician englez.

Joan Jett s-a născut în 1958 și este regina rock’n’roll-ului. Joan Jett, alături de trupa ei, The Blackhearts, a oferit lumii hituri de neuitat precum „I Love Rock ‘n Roll” și „Bad Reputation”, devenind o inspirație pentru muzicienele rock aspirante.

Bonnie Hunt este o actriță, comediantă, scriitoare și regizoare versatilă. A apărut în numeroase filme, printre care „Jerry Maguire” și „The Green Mile” și și-a împrumutat vocea unor personaje animate îndrăgite precum Sally din „Cars”, de la Pixar.

Andrea Bocelli s-a născut în 1958 și este tenorul italian de renume mondial, care posedă o voce care poate muta munții. Muzica sa transcende barierele lingvistice și a atins inimile a milioane de oameni de pe tot globul.

Tatiana Maslany s-a născut în 1985 și este o actrița canadiană celebră pentru talentul ei excepțional și cunoscută publicului larg pentru rolul de personaje multiple din serialul SF „Orphan Black”. Abilitățile sale versatile de actorie i-au câștigat aprecierile criticii și diverse premii.

Aceste persoane celebre născute pe 22 septembrie, nu numai că ne-au distrat și inspirat, dar au și contribuit semnificativ la dezvoltarea domeniilor.

Talentele, munca grea și dedicarea lor te fac să conștientizezi potențialul care există în fiecare dintre noi de a avea un impact asupra lumii în care trăim.

La mulți ani acestor vedete remarcabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Delia

Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a ”Miami Bici 2”

Alina Ceușan Carmen Grebenișan

#FriendshipMatters: Ce ne învață relația de prietenie dintre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan