in ,

AmuzantAmuzant AdorAdor

Totul despre Jimmy Hex: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Descoperă acum câteva detalii despre persoana care stă în spatele canalului de YouTube „La Povești cu Jimmy”!

Totul despre Jimmy Hex

Canalul de YouTube intitulat “La povești cu Jimmy”, are menirea de a aduce emoție și o stare de bine în inimile celor care îl urmăresc. Jimmy Hex, povestitorul carismatic, din spatele canalului, te poartă printr-o lume virtuală, plină de povestiri captivante și învățăminte prețioase.

Citind acest articol vei descoperi câteva detalii despre youtuberul român care a reușit să dea o altă nuanță experiențelor sale din copilărie, și nu numai, folosindu-se de pasiunea lui pentru desen și animație.

Cine este La povești cu Jimmy?

Numele real al tânărului care se află în spatele personajului Jimmy Hex, este Mihai Dimulescu.

Acesta s-a născut pe data de 19 Iunie, și are vârsta de 29 de ani. De asemenea, s-a născut în capitala București.

Fiind pasionat de desen, acesta a creat un canal de YouTube cu videoclipuri animate și amuzante, prin intermediul cărora, el povestește experiențe reale ale copilăriei lui, și nu numai.

Numărul abonaților de pe canalul de YouTube „La Povești cu Jimmy” a crescut rapid, devenind din ce în ce mai cunoscut în rândul tinerilor, pasionați și ei la rândul lor de animație și comedie. Acesta a fost un semn clar, că făcea bine ceea ce făcea. Astfel, a continuat să posteze videoclipuri amuzante.

Sursă Imagini Instagram: @jimmy.hex

Cariera lui Jimmy Hex

Mihai Dimulescu și-a început cariera în mediul online în urmă cu 6 ani, în anul 2018, când s-a gândit să combine pasiunea lui pentru artă și desen, cu experiențe trăznite din copilărie. Din acest motiv, oamenii au început să îl compare pe Jimmy Hex cu scriitorul român, Ion Creangă.

 “Scopul videoclipurilor mele nu este de a crea ceva perfect, ci mai degrabă, de a le aduce oamenilor un zâmbet pe buze”, a spus Jimmy Hex într-unul dintre interviurile celor de la Gândul.ro

Tot în 2018, canalul de YouTube “La povești cu Jimmy”, a atins pragul de 500k subscribers, moment pe care, la acea vreme, l-a împărtășit cu urmăritorii lui de pe contul personal de Instagram.

În 2019, Jimmy Hex, a colaborat cu Nescafe, la Campania Generația NESCAFE 3 în 1, unde tinerii peste 18 ani, erau încurajați să participle la o campanie, care îi încuraja să își arate talentele, cu posibilitatea de a câștiga diferite premii.

De asemenea, a mai avut și alte colaborări cu branduri precum, DigiOnline și Wilkinson xtreme3UltraFlex.

Un alt pas important în cariera lui Jimmy Hex, a fost tot în 2019, când a atins pragul de 1 milion de abonați pe YouTube

În anul 2020, Jimmy Hex a făcut parte din proiectul ASUS CREATOR  FESTIVAL, fiind în juriu alături de Nicu Mihai. ASUS CREATOR FESTIVAL este un eveniment destinat persoanelor pasionate de artă, desen și animație.

Jimmy Hex deține de asemenea și un shop online, numit Taraba Lu’ Jimmy, în colaborare cu Tshirt Factory România, unde poți găsi tricouri, hanorace, atât pentru fete cât și pentru băieți, cu dimensiuini și forme diferite, designul fiind creat chiar de Jimmy Hex.

Totul despre Jimmy Hex

Sursă Imagine Instagram: @jimmy.hex

Cum stă Jimmy Hex pe Social Media?

Pe platforma YouTube, canalul “La Povești cu Jimmy”, are un număr de 1.82 milioane subscribers. Aici, Jimmy Hex postează în mod constant, videoclipuri animate, cu diferite teme, fiecare dintre ele având la bază experiențe din viața personală. Videoclipurile lui ating în medie un million de vizualizări.

Cel mai recent videoclip postat pe canalul „La Povești cu Jimmy” este:

Pe platforma Instagram, el este urmărit de aproximativ 365k oameni, unde postează content diversificat din viața lui, dar și anunțuri despre noile videoclipuri la care a lucrat, și pe care urmează să le posteze pe canalul de YouTube.

Dacă ești și pe TikTok, pe Jimmy Hex îl poți găsi, căutând în bara de search @jimmy.hex, unde este urmărit de 143k oameni.

Tu urmărești canalul „La Povești cu Jimmy”?

Pentru un pont, o bârfă sau o recomandare, aștept mesajul tău aici! 😇

Have a nice day!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Orange Blue: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Orange Blue: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Cristian Florea: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Cristian Florea: cine este, vârsta, biografia, cariera