in ,

Totul despre JaxiTV: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre JaxiTV_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

JaxiTV este un gamer profesionist român, un model pentru sute de băieți care visează să câștige bani doar jucându-se jocurile preferate. Acesta a fost jucător profesionist pentru echipa românească Nexus Gaming, iar în prezent a reușit să strângă o comunitate mare atât pe YouTube, Instagram, TiKToK și chiar Discord.

În acest articol o să aflăm totul despre JaxiTV. Vom începe cu cine este, care e numele lui real, ce vârstă are și cum arată astăzi cariera tânărului gamer.

Stai până la finalul articolului și află totul despre JaxiTV.

Cine este JaxiTV?

Cum am spus și în introducere, JaxiTV a fost un gamer profesionist, iar acum face streaming pe Youtube și conținut educațional pentru pasionații de CS:GO și nu numai.

Acesta a activat în scena competițională din anul 2016 pânâ în 2018, când a devenit full time streamer pentru organizația Nexus. De atunci, este creator de conținut dedicat pe jocul Counter Strike, a lansat o aplicație gratuită pentru comunitate, a organizat 4 concursuri în România pentru comunitatea de CS:GO și a doborât orice record stabilit până acum la numărul de echipe înscrise.

Cum ți se pare asta? Spune-ne pe „Ai un Pont?

„Am ratat puțin startul jocului pentru că aveam examenul de bacalaureat, dar după, ca premiu pentru rezultatele obținute, părinții mi-au cumpărat un PC destul de bun pentru CS:GO și tranziția a fost ușoară, m-am apucat alături de cei mai buni și experimentați jucători de la Counter Strike 1.6 pe vremea aia.”, a declarat JaxiTV într-un interviu pentru Connect.ro

Care este numele real al lui JaxiTV?

JaxiTV, așa cum este cunoscut în online de majoritatea publicului român, în special de tineri, nu se ferește să spună public care este numele său real.

Deci, numele real al lui Jaxi este Costin Vrânceanu.

Ce vârstă are JaxiTV?

Costin Vrânceanu ori JaxiTV s-a născut în data de 15 iulie și are astăzi frumoasa vârstă de 29 de ani.

Tu îți împarți ziua de naștere cu el?

@jaxi.tv

de ce te joci?

♬ original sound – JAXI

Cum arată astăzi cariera gamerului?

După cum am povestit și mai sus, Costin este în prezent un streamer full-time cu un succes impresionant în rândul gamerilor și în rândul comunității sale.

Pe canalul său de YouTube puteți găsi tutoriale despre joc, livestream-uri din meciuri, competiții precum și campionate interne organizate pentru comunitate.

Pe lângă toate acestea, Jaxi a lansat chiar o aplicație mobilă numită „ Road To Global”, disponibilă pe iOS și Android.

@jaxi.tv

STIAI ASTA?

♬ Motivational – Vioo Sound

Mai mult, pe canalele sale el a strâns comunități impresionante. De exemplu, pe YouTube are 265 de mii de abonați, în timp ce pe Instagram are 106 mii de abonați, iar pe TikTok se apropie de 107 mii. Mai mult, pe Discord, rețea socială a gamerilor, JaxiTV  strâns aproape 45 de mii de membri.

„Am încercat de când am renunțat să mă joc PRO să fac multe pentru scena noastră, am început cu foarte multe tutoriale, am continuat cu o aplicație care te învață toate lucrurile de bază din CS:GO și punctul culminant a fost când managerul meu a acceptat să îmi ofere sala pe gratis pentru a face un concurs, am strâns alături de comunitate bani timp de o săptămână și de atunci, într-un an și jumătate, același concurs a ajuns să aibă vârf de 10.000 de oameni la finală. Eu zic că sunt foarte implicat și fericit pentru că am niște oameni senzaționali cu care lucrez.”, a povestit JaxiTV tot într-un interviu pentru Connect.ro.

Tu îl urmărești pe JaxiTV? Dacă da, spune-ne de ce! Mai mult, așteptăm să ne spui în DM pe Insta care sunt gamerii tăi preferați. Noi promitem că vom scrie despre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Satoshi Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Satoshi: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Mădălin Adrian: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Mădălin Adrian: Cine este, Vârstă și Carieră