in

OMGOMG

James Hype a adus pentru prima dată show-ul Stereohype la București la Laminor Arena în fața a peste 3000 de oameni

Sâmbătă seara, Bucureștiul s-a bucurat de o premieră mondială: primul show Stereohype adus de James Hype la Laminor Arena, cel mai nou și spectaculos spațiu de evenimente din București, un loc industrial, multifuncțional, futurist, conceput pentru concerte, târguri, conferințe.

Peste 3000 de oameni au venit să se bucure de super seturile R3wire, Tita Lau și James Hype. Acesta din urmă a avut un set de două ore, din care nu au lipsit hiturile ”Ferrari”, ”Disconnected”, precum și noul single pe care îl va lansa cu Justin Timberlake. În plus, cea de-a treia oră de show a fost alături de Tita Lau, logodnica lui, un set plin de energie, spre bucuria fanilor prezenți la eveniment.

În timpul show-ului, James Hype și-a schimbat tricoul cu cel al naționalei de fotbal al României. Artistul a povestit pe social media că a ajuns pe ultima sută de metri la București, pentru că zborul i-a fost anulat și a trebuit să găsească rapid o soluție, un avion privat cu care să vină din Ibiza, pentru că nu putea rata primul show Stereohype.

James Hype este considerat astăzi unul dintre cei mai buni DJi din lume și a demonstrat acest lucru prin toate reușitele de până acum: single-urile sale cumulează sute de milioane de stream-uri și sunt ascultate la toate festivalurile și cluburile din întreaga lume, iar piesele cele mai de succes au obținut premii importante. Ceea ce îl face diferit pe James Hype este performance-ul său live care captivează milioane de fani din întreaga lume.

Ca urmare a ascensiunii sale fulgerătoare din ultimii ani, artistul britanic a fost inclus în line-up-ul celor mai prestigioase festivaluri din lume: Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Lollapalooza, Creamfields, Ultra Music Festival, ADE, Mysteryland și altele. James Hype continuă să fie unul dintre cei mai prolifici remixeri din lume, cu remixuri foarte apreciate de artiști de top precum Ed Sheeran, Meduza, Tiesto și Bruno Mars. Capacitatea lui James Hype de a crea și produce melodii captivante, precum „More Than Friends”, „You Give Me a Feeling”, „Afraid” și super hitul „Ferrari”, a fost fundamentală pentru succesul și popularitatea sa.

Cu o săptămână înainte de evenimentul Stereohype, Laminor Arena s-a bucurat de un alt show memorabil, Refresh Your Music, care i-a avut ca invitați speciali pe Meduza, Spike, Andia și Mario Fresh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andreea Balaban

Apariții de la Digital Divas 2023 la care încă ne gândim: Andreea Balaban

Cine are ziua de naștere pe 27 septembrie?